Cestitke pobedniku kupa i puno srece u takmicenju B3, ukoliko ne bankrotira pre vremena :)Arena: Gaius Flavius Valerius Aurelius (neutralni teren), koliko si dobio para od ulaznica Flaviuse?! :D
Cestitke pobedniku kupa i puno srece u takmicenju B3, ukoliko ne bankrotira pre vremena :)Arena: Gaius Flavius Valerius Aurelius (neutralni teren), koliko si dobio para od ulaznica Flaviuse?! :DNemoj da brines, matematika je moj dobar drug:)
300K tacno...idi u game manual pa u national tournament... ;)
300K tacno...idi u game manual pa u national tournament... ;)Da, za tu utakmicu, ali ukupno blizu milionceta...Lepa je to para...
Lepa, ali je daleko lepsi pehar u mojim vitrinama, i vredi vise od tog miliona:)Njego moras da osvojis na terenu, a milionce mozes da napravis na vise nacina.
Lepa, ali je daleko lepsi pehar u mojim vitrinama, i vredi vise od tog miliona:)Njego moras da osvojis na terenu, a milionce mozes da napravis na vise nacina.Da, da to je najlepse...a jos si i supporter!A ako prodas onog centra za 10M, sigurno ces se radovati vise nego trofeju!:)