Εεεεε οχι και daytrading εγω... :-) που θεωρω οτι ειναι απο τις καταστροφες της ποιοτητας αυτου του παιχνιδου....
Λογω πιεσης προσωπικου χρονου δεν μπορω να συμμετεχω στο πολυ ενδιαφερον φορουμ που εχει ο ομιλος μας αλλα μπαινω που κι που να δω τι γινεται.
Αν κανατε λιγο καλυτερη ανιχνευση της ομαδας μου θα βλεπατε κατ' αρχας την πολυ μεγαλη ατυχια μου: 5 βασικοι μου παικτες τραυματιες 3ων εβδομαδων και ενας αναπληρωματικος που ομως τραυματιστηκε την ωρα που κληθηκε να παιξει το ρολο του βασικου. Στη 2η αγωνιστικη στο κυπελλο μου ελαχε Α1 αντιπαλος. Οι τραυματιες μου ηταν μεγαλης ηλικιας και μεγαλων μισθων οποτε αναγκαστικα πουληθηκαν και μαλιστα χαμηλα. Αναγκαστικα επρεπε να βρω αντικαταστατες και αναποφευκτα και αυτοι μεγαλης ηλικιας και επειδη ηταν πιεστηκα και σε μεγαλυτερη τιμη απο οσο επρεπε. Τραυματιστικαν και αυτοι με τη σειρα τους (Πτερυγα Γηροκομειου- Νοσοκομειου Δωρεα Tiptoners) οποτε και παλι αναγκαστικα προς πωληση σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο αυτη της αγορας.
Αγαπητοι μου φιλι οπως βλεπετε δεν εχω πια καμμια ελπιδα για ανοδο η εστω ακομα και για τελικους... Προσπαθω να ανασυνταχθω (στον περιορισμενο οπως είπαμε χρονο μου) και να βρω τι νεους στοχους μπορω να βαλω πια... Φοβαμαι οτι η τεραστια κακοτυχια μου που εχει στοιχισει παρα πολυ οικονομικα θα με επηρεάζει για τουλαχιστον αλλες 2 περιοδους.
Παντως μου αρεσει ο ομιλος που εχει πολυ καλους μανατζερς και ενδιαφεροντα παιχνιδια. Καλη μας (σας) συνεχεια...