BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות לנבחרת - דיון

בחירות לנבחרת - דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224199.119 in reply to 224199.118
Date: 8/23/2012 5:13:00 PM
Overall Posts Rated:
168168
שוב - מתי תומכי-ברוך ייתעסקו עם העיקר והעובדות ולא יחזרו ללכלך ולהכפיש?
המטרה נבחרת חזקה יותר. למה התחושה שזה לא מה שבראש מעיינכם?

אתה צריך להירגע. אתה יותר מידי מרגיש כאילו שכולם תוקפים אותך וכולם קוטלים אותך. מאז ומתמיד היו שאלות נוקבות למתמודדים, ולא מעט שאלות שניסו להראות את החולשות שלהם.
אתה יכול לשאול את ברוך עצמו כמה שאלות נשאלו אליו בפעם האחרונה שניסה להיבחר לנבחרת הצעירה.
אתה אדם חדש יחסית כאן בקהילה, ומנסה לתפוס תפקיד מאוד גדול ומאוד מכובד. זה רק הגיוני שבשביל לבחור בך נרצה להכיר את כל היכולות שלך והדיעות שלך. זה מגיע דרך שאלות. ומן הסתם, אם נראה משהו שאנחנו לא אוהבים- אנחנו נשאל על זה, וננסה להבין את מה שיש מאחורי זה. עד היום, היה לי קשה מאוד למצוא איפה הדבר הזה שמאחורי מה שאתה אומר. ואני אגיד לך את הבעיה העיקרית- העניין של "אתם מתעלמים מעובדות קיימות"- אני חושב שאתה לא באמת מבין את משמעות המילה עובדה. עובדה היא דבר מוצק, שלא משנה מי מסתכל עליו- זה מה שהוא רואה. עובדה היא שהשמש תזרח מחר בבוקר. זה שהנבחרת הולכת אחורה זו לא עובדה, זוהי דעתך. ואם תסתכל על העונות האחרונות אחת אחת אתה תראה שברובן הנבחרת הגיעה הכי גבוה שיכלה.

ועוד נקודה למחשבה- במידה והנבחרת הייתה קולעת 10 נקודות נוספות על פאקיסטן ועולה לשלב הבא (לא כל כך תלוש מהמציאות)- מה היית אומר?

This Post:
00
224199.120 in reply to 224199.118
Date: 8/23/2012 5:19:22 PM
Overall Posts Rated:
274274
1) ברור שאתה מלכלך - זה ברור לעין ואין לי שום צורך להסביר את עצמי בנקודה זאת בלבד.
לא אמרתי שלא התקדמת יפה פשוט אתה מציג את זה כמשהו מדהים שבפועל לא מדובר בדבר שכזה. בישראל צוואר הבקבוק הוא בליגה השניה שם מאמנים רבים וטובים נשארים לעיתים עונות רבות עד שעוברים לשלב הבא.
העליה לליגת העל לא מצביעה על איכות המאמן, סליחה, המהירות בעליות לא מצביעה על איכות המאמן.

אם תקרא עד הסוף תקבל תשובה עיניינית ולא תגיד שלא עונים לך.

כמו שאמרתי מאמנים רבים נתקעים לעיתים עונות רבות בליגה השניה והסיבות רבות
1) מזל - אם כל עונה יורדת קבוצה מצוינת מליגת העל שלא פורשת ולא מתפרקת אז לרוב היא פייבוריטטית לעליה חזרה.
2) רצון - הרבה מאמנים תאמין או לא, לא רוצים להתקדם. לא חסרים משוגעים שנהנים מהמצב שלהם - נהנים מהליגה שהם נמצאים בה בשביל למשל לאמן מתאמנים מגיל 18, דבר שלא מתאפשר בליגת העל ברמה תחרותית.
3) בניה - יש מאמנים שרוצים לבנות את עצמם נכון לפני שהם עולים ליגה

דוגמא לכל מה שרשמתי למעלה אפשר למצוא אצל יהודה למשל שעלה העונה לליגת העל אחרי הרבה עונות. הוא רצה לרדת לליגה השלישית, לבנות מחדש, לאמן מהדראפט, לבחור דרפאט טוב, היו יורדות מצוינות, הרגיש שצריך להרחיב אולם, ועוד ועוד ועוד. זה הופך אותו למאמן פחות טוב ממישהו שעלה מהר יותר עד לליגת העל?! לא ולא.

ועוד נקודה. גם אם לך לקח 3 עונות לעשות X ולמישהו אחר לקח 16 עונות לעשות X+5, הוא התקדם יותר ממך במשחק כי הוא אימן נבחרות כבר ועלה לליגה גבוהה יותר. אז למה זה אמור לשנות לי שלקח לו יותר זמן? לטענתך זה שאתה בX מהר יותר מראה שאתה איכותי יותר, אני אומר לאו דווקא. לי איכפת שהוא בX+5 ולא מעניין אותי כמה זמן לקח לו להגיע לשם. זה רק הופך אותו למנוסה יותר ושקול יותר.

2) אז שוב לא התייחסת למה שרשמתי כבר בנושא ואני אחזור על זה. הקשר היחידי בין גודל הקהילה לטיב הנבחרת זה מאגר הכשרונות שיוצאים ממנה. בשביל להרכיב נבחרת חזקה, בקיצון, צריך סה"כ 12 שחקנים שנרשמים בטופס (כמובן שצריך יותר בסגל ועדיף עוד בסגל הרחב) קהילה של 100 מאמנים מחוייבים שמוציאים הכל מכל מתאמן ועובדים ביחד יכולה לתת פייט לכל נבחרת במשחק. אז בטווח הארוך זה נכון, ועובדה שבטווח הארוך היינו במיקום גבוהה יותר מדרג 5. אבל בכל נבחרת יש דור של שחקנים וגם אתה אם תבחר תשחק עם אותו דור, ויכול להיות שלקהילה קטנה יותר יש דור מוצלח יותר... אנחנו נעקוף אותם בסופו של דבר כל עוד נהיה גדולים יותר, אבל זה לא חובה.

3) שום רפש - יש בעיית תקשורת. למרות שאם נחזור לקצת רפש במקרה שלך עדיף שמישהו אחר ידבר (ולא רק בנימה אישית, אי אפשר להתעלם מהאנטי שאתה יוצר פה)

4) למרות שלא שמת 4 - מישהו שם אותי כתומך ברוך? למה? אני לא מכיר אותו ויש מצב אפילו שהוא הוציא לי טכני או בלתי ספורטיבית באיזה משחק. המטרה היא בהחלט נבחרת חזקה ובשביל זה צריך שמי שיהיה בראשה יהיה מישהו חזק וראוי (דגש על הראוי)

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
224199.121 in reply to 224199.119
Date: 8/23/2012 5:21:26 PM
Overall Posts Rated:
11
אני רוצה את הטוב ביותר לנבחרת שלנו!!!

יש דרך שבה נצליח ונתקדם אם כל אחד יתן מהניסיון שלו .

אני מתכוון להיות אם 5 סקאוטרים שלכל אחד עבודה קטנה.

כמובן שמי שרוצה לעזור תמיד יכול אם זה סקאוט אם זה שיטה ואם זה להביא שחקן לנבחרת ''זמן זה שם המשחק'' למי שיש זמן יכול לייצג את הנבחרת בגלל שיש לי את הזמן הזה אני רוצה להיות מאמן הנבחרת.

אני לא עושה כלום לבד הכל ביחד ''כי הנבחרת היא לא שלי היא שלנו''

This Post:
00
224199.122 in reply to 224199.118
Date: 8/23/2012 5:21:59 PM
macabi zimer
II.2
Overall Posts Rated:
99
פיני היקר

מה שעומד לנגד עיני זה לברוך יש יותר ניסיון מאשר לך בכל מה שקשור לניבחרות בין אם זה שהוא אימן ניבחרת נידחת והצליח איתה ובין אם הוא שימש כסקאוט של הניבחרת

לא כדאי שאולי תהיה גם קודם סקאוט תצבור ניסיון שתהיה לך הבנה מה זה לאמן תנבחרת ואיך להתמודד עם בעיות??

זה שתוך שלוש עונות עלית לליגה שניה זה אומר שאתה מאמן טוב יותר מברוך או מל מאמן אחר שבאותם שלוש העונות לא הגיע לליגה השניה והגיע רק לליגה שלישית

אולי לבנות קבוצה כמו שאתה בנית זאת בניה לטווח הקצר כדי להשיג תוצאות מיידיות ועכשיו ומה יקרה עוד כמה עונות זה לא משנה

אולי עדיף בנייה לטווח ארוך יותר לבנות קבוצה מבוססת כלכלית שאומנם לא תביא כבר היגשים בעונה הזאת אל בעתיד תביא יותר הישגים ??

פעם חשבת על זה

ולנושא הבאנים ,למה הם קשורים להחלטה למי להצביע
ככי בתור מאמן ניבחרת אתה צריך להיצמד לכללי הפורומים וזה לא משנה אם אתה עושה דווקא כי בין הגיאמים יש מישהו שאתה לא אוהב ,או שאתה חושב שעבודתו מוטלת בספק

רק תחשוב על כל מה שכתבתי

Message deleted
Message deleted
This Post:
11
224199.125 in reply to 224199.123
Date: 8/23/2012 5:47:47 PM
Overall Posts Rated:
274274

> האם ניתן להגיד שמי שעלה מליגה שלישית לליגה שנייה בזמן קצר (פי שלוש!!!) בעל יכולת אסטרטגית וטקטית טובה יותר?
> האם מי שאומר אחרת, מנסה לסבן כאן את האחרים? ולמה?

באופן חד משמעי לא. הסברתי את זה בתשובה שלי ואתה בחרת לא להתייחס אין סיבה שאני אסביר שוב - אתה מוזמן לקרוא. נתתי לך תשובה מלאה ומנומקת. אי ההתייחסות שלך בצירוף סיסמאות ריקות מתוכן והאשמה דיי מטופשת שאני מנסה לסבן מישהו לא מרשימה אף אחד (אותי לפחות)

אני לא אמרתי שום דבר על הקבוצה שלך ועל הארנה שלך וכל זה אז אני לא מתכוון להתייחס. כל קונספירציית צבירת הנכסים הדיי ריקה מתוכן שלך שנפסלה בכל מקום שנשמעה בערך שוב, לא מעניינת ולא רלוונטית.
מה שכן רלוונטי זה שאם מתמודד אחר היה עם 100 עונות יותר ממך והגיע לאותם הישגים סה"כ הייתי אומר שמדובר במאמן עם יותר ניסיון ממך ואני רואה את זה כמשהו לזכותו לא לרעתו.

הדוגמא שלך על השכן שלך ועל היכולות הפיזיות שלו קשורה כמעט כמו שאר הדוגמאות הדיי טיפשיות שלך.

הנה גם לי יש דוגמא - יש לי יין בן 20 בארון ויין שהגיע לאותו מדף ורק בן שנה, זה בן 20 יותר טוב (חחח משעשע לרשום דוגמאות טיפשיות, אני מתחיל להבין למה אתה אוהב את זה...)

This Post:
00
224199.126 in reply to 224199.123
Date: 8/23/2012 5:49:15 PM
Overall Posts Rated:
1111
פיני, השכן שלך אמנם לא יכול להתחרות מול ילד בן 10 בכדורסל אמיתי, אבל בהחלט הייתי נותן לו לאמן קבוצה ולא לילד בן ה10

Message deleted
From: LA-Nir
This Post:
00
224199.128 in reply to 224199.127
Date: 8/23/2012 6:05:37 PM
Overall Posts Rated:
343343
אני רק קוצה להעיר על משהוא

אחרי הבחירות כל פוסט של פיני אמר הולך להימחק
ההוראה הזאת לא נובעת ממני היא נובעת מגי אם בחיר והוא זה שנתת את הבאן לפיני מהפורומים לתקופה מאוד ארוכה

אני כבר מזמן הפסקתי לקרוא את הפוסטים פה ולא ממש מעניין אותי אני מנסה להריץ את אהוד לנבחרת זרה יאללה אהוד!!!

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
224199.129 in reply to 224199.127
Date: 8/23/2012 6:08:18 PM
Overall Posts Rated:
274274
פיני אתה גאון כלכלי

איך זה רלוונטי? יכול להיות שאתה גם אלוף הארץ בפינג פונג. לנבחרת זה לא יעזור. אז גודל הארנה שלך ממש לא מעניין אותי במישהו שצריך להצביע ובטח שלא ההתנהלות הכלכלית שלך.

אם כבר דם צעיר וחדש, למה לא ללכת עם מאמן כמו דניאל (אתה כבר החלטת שאני מצביע לברוך משום מה).

בחור צעיר באתר, נשמע שמבין מה הוא אומר. יש לו ליווי של חבר מנוסה.
הוא נעים לתקשורת - דבר חשוב ברמת הנבחרת אגב.

ואם נחזור לדוגמאות הוירטואליות שלך - הן מטופשות ולא קשורות פשוט.

ושוב אתה מכליל, לא אמרתי שהקמפיין האחרון היה הצלחה וירידה בדירוג היית הצלחה. מבחינת תוצאות מדובר אפילו בכשלון (הנה העברתי ביקורת ואני מקווה שלא ימחקו את זה)

ניסן לא הצליח בקמפיין האחרון, זה בטח הופך אותך למאמן טוב יותר גם ממנו. סופר מאמן, המאמן הטוב ביקום.

like לסלוגנים בסוף הפוסט ...

Advertisement