Uurisin, et kuidas meie liigas üleminekumängud on kulgenud. Minu arvates varsti botistuv Mad Antz sai üsna kergelt jagu Jämmi noortest. Hoopis võitluslikum heitlus oli Weekendi ja elva vahel. Mängude raporteid uurides tundus, et mõlemad valmistusid ja tahtsid võita. Kahju kohe, et elva, kes pingutas, peab lahkuma ja Mad Antz, kes ple kuu aega sisse loginud, jääb liigat "risustama". Weekend mängis esimese mängu võõrsil ja suutis lisaajal võtta 1 punktise võidu, see võis küll magus olla :D Kodus juba sai ta elvast kergemini jagu. Arvan, et elva läks teises mängus taktikaga alt.
Homse finaali kohta - tulemust ei hakka ennustama, kuid pean tunnistama, et hoian pigem Võistele pöialt, sest tahaksin kenjaga ise arved klaarida. Nagu Santlaagergi enne mainis - Võiste jaoks on see ajalooline võimalus, sest ei tea kas teist sellist võimalust järgmisel hooajal enam tuleks kuna võidunäljaseid on teisigi.
Poolfinaalid jäid kripeldama, sest usun, et mu tiimis on palju rohkem sisu. Ma pole kenja vastu saanud ühtegi korda täiskoosseisus mängida, hooaja keskel oli trenn prioriteet ja hooaja lõpus olid vigastused+rahulik suhtumine playoffe silmas pidades. Poolfinaaliks ei saanud põhikeskmängija terveks ja kuna kenja on korvi all väga tugev, siis kardan, et see võis lõpptulemust mõjutada. Oleksin rahule jäänud alla 10 punktise kaotusega.