Ja bih dodao još jednu stvar, a u vezi prve teme selektorovog komentara, a to je broj naših menadžera koji se kandiduju na izborima za razne druge reprezentacije, što mlade, što seniorske. Svako ima pravo to da radi i uopšte ne želim da ovo zvuči kao kritika, ali ne mogu a da se ne zapitam zašto su ti ljudi voljni da u tim reprezentacijama u slučaju pobede treniraju mnogo više igrača, nego što bi trenirali kod nas u našim reprezentacijama. Ne znam kako selektor naše A reprezentacije radi, ali znam da bi virtuelni Miladin oberučke dočekao naše menadžere koji bi bili voljni i po 5 igrača da treniraju. Pitam se da li postoji nešto što našim menadžerima ne odgovara u radu naše reprezentacije, pa je zaobilaze ili jednostavno virtuelni patriotizam nije na nekom nivou, što je takođe validno. Mislim niko nije dužan da forsira domaću reprezentaciju.
Druga stvar na koju bih se osvrnuo više je u vezi sa A reprezentacijom, ali su sve izrečene stvari u ovom i prethodnom komentaru povezane, pa mislim da nije preveliki greh da potaknem par pitanja za razmišljanje. Na svakim izborima određeni broj menadžera se odluči da se kandiduje u drugim reprezentacijama, kao što sam već i rekao. Meni je nekako logično da se postavi pitanje, zašto ne naša reprezentacija? Trenutni selektor je tu već dugo i u najmanju ruku treba reći da je podložan kritikama, tj. njegov učinak, ali i pored toga svi zaobilaze izbore u našoj reprezentaciji. Broj glasova na našim izborima raste iz sezone u sezonu, a broj aktivnih igrača ili stagnira ili opada. O aktivnosti na forumu da ne pričam, kuga vlada... Postavlja se pitanje da li drugi, iskusniji igrači znaju nešto što ja ne znam ili bar sumnjaju kada je u pitanju regularnost izbora za A reprezentaciju, pa zato zaobilaze našu reprezentaciju. Ne računam kandidature bez kampanje. U najužem krugu ljudi selektora A tima ima ljudi za koje znam da bi hteli da budu selektori i siguran sam da ne bi bili lošiji od trenutnog selektora A reprezentacije.
Da li ovo sve ima veze sa drugom tačkom prethodnog komentara utvrdiće nadležni, a meni samo ostaje da se nadam da ću imati za koga da glasam na narednim izborima i da će manje igrača potencijala 9 i 10 propadati, jer se vodi loša briga o njima, a zbog loše saradnje sa mladom reprezentacijom ne mogu se iskoristiti ni u mlađim kategorijama.