Εγώ ίσως έλεγα και "η καλύτερη περιφερικά ομάδα". Το πρόβλημα με τους κακαπετρα είναι πίσω. Τα παιδιά δεν έχουν διάθεση να παίξουν με λυγισμένα πόδια. Εδώ ο κουσκου ανέβασε ολόκληρο βίντεο παράδειγμα με τον Davis να καρφώνει στον ορθιο Garnett!
Θα μου πείτε... κάτσε ρε μπομπο.. στον αιφνιδιασμό πως θα λυγίσεις να παίξεις άμυνα.. και θα πω έχετε δίκιο.
Όπως και να χει στο παιχνίδι σήμερα μέτρησε η 2η καλύτερη επίθεση και όχι η χειρότερη άμυνα. Κουσκου σας βάζω μαζί φίλε. Τρεις πόντοι είναι, ας μην τα χαλάσουμε
Δεν το διάβασα πολύ το παιχνίδι μιας και είναι 2 και.. αλλά με μια γρήγορη ματιά στην 4η περίοδο είδα ότι ο Mir έκανε χαβαλέ. 1/5 3ποντα μεχρι το 36 και μετα ηταν σχεδόν απόλυτος με 3/4 ΚΑΙ το νικητήριο Buzzer beater!
Ανακαλώντας λίγο τα δικά μου παιχνίδια με κακαπετρα μέχρι σήμερα πιστεύω ότι πέρα από την τύχη και την 2/3 μάλλον, καταλυτικό ρόλο ίσως έπαιξαν και οι αντοχές.
Αγωνιστικά οι παίχτες του Sorcerer ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι ώστε να πούμε ότι βοηθήσε και αυτό. Κάθε άλλο.. Βέβαια ένα ακόμα ενδιαφέρον κομμάτι ειναι ο νεοαποκτηθείσας Sayko που πήρε ως βασικός 32 λεπτά όντας πιο ντεφορμέ και από τον φροντιστή της ομάδας.
Σίγουρα είναι ανέλπιστη νίκη ή ήττα, ανάλογα πως το βλέπει κανείς (όπως θεωρώ η δική μου ήττα με τους απενταρους), αλλά αν ψάξεις βρίσκεις σημεία που κάπως θα μπορούσαν να τη δικαιολογήσουν.
Ίσως να ειναι και προβοκάτσια και να μπέρδεψε κάποιος τα ελιξήρια του Sorcerer πριν το παιχνίδι...