Leszek
1. Czy twoim zdaniem zainteresowanie kadrą u21 było proporcjonalne do jej wyników?
Graliśmy na MŚ zaszliśmy wysoko a zainteresowanie było ... znikome. Pora rozgrywania mecżów też jest słabym argumentem.
Co zrobisz aby wyjść z kadrą do polskiej społeczności BB?
2. Czy w przypadku nie zdobycia złota na MŚ, wystartujesz za 2 sezony żeby znowu dopełniać plan ? :>
I dlaczego pisząc o wynikach minimum zakładasz powtórzenie wyników z sezonu 9? Przecież chcesz iść naprzód :)
3. Czy łatwo będzie Ci zostawić kadre za 2 sezony?
Z przemyślanymi odpowiedziami to może być różnie, w tym natłoku pracy nad bazami roczników 19-21, już mi się cyferki mieszają, ale postaram się odpowiedzieć z sensem.
Ad 1
Niestety nie było z tym zainteresowaniem, tak jak to sobie zakładem. Ale znowu aż takiej tragedii nie było kilkanaście osób udzielało się w wątkach meczowych, mimo nie najlepszej pory ;P Na czacie też 2 razy było gorąco, szczególnie w meczu z Włochami. Wiem, że to jest dość marny argument, ale poza Hiszpanią i Włochami na innych forach jest jeszcze gorzej (przykład Francja). Nie mam niestety daru do tworzenia wspaniałej otoczki, więc jedyną opcją jest zatrudnienie człowieka od PR-u :)
Ad2
Wiem, że chyba pisałem to samo już 2 sezony temu, ale teraz jestem już w 100% pewny, że jest to ostatni mój start w wyborach U-21, obojętnie czy je wygram czy nie. Oczywiście, że chce iść naprzód, ale minimum to jest utrzymanie naszej świetnej pozycji, inni też nie stoją w końcu w miejscu. Ostatnio plan minimum miałem wejść do ME, wyszło troszkę lepiej.
Plan minimum to granica przyzwoitości poniżej, której nie możemy spaść, kto by nie zarządzał kadrą.
Ad3
Jeżeli wygram obecne wybory, to pewnie znów będzie się ciężko zostawić kadrę U-21, ale trzeciej kadencji to nawet prezydent w PL nie ma, więc bez obawy, nie jestem przyspawany do stołka ;)
Odpowiedzi też od ręki :P