Καλησπέρα κι από εμένα. Ελπίζω να είχατε καλό Σαββατοκύριακο. Λοιπόν τα προγνωστικά μου είναι τα εξής :
Fisico b.c. - panathinaikos nba : 2 O panathinaikos nba πιστεύω θα διεκδικήσει την άνοδο φέτος. Ο Fisico b.c έχει καλή ομάδα όχι όμως τόσο καλή.
y.n.w.a - diogogol : 1 Ο y.n.w.a έχει καλλίτερη ομάδα
PYRSOS - ARIS KAI DEN EIMAI KALA : 1 Μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική, πίστευα ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι ντέρμπυ, τώρα πλέον όχι.
mpekri meze - Ampaloi B.C. : 1 Χωρίς σχόλιο.Αλλοίμονο αν δεν κερδίσει αυτό το παιχνίδι...
bliach#bliachFC - OLYMPIACOS THIVAS : 2 Φίλε πιστεύω ότι δεν θα το πάρεις το παιχνίδι. Για 5-7 πόντους...
trips machine - Lamia B.C. : 2 Η Lamia B.C. έχει καλή ομάδα κι ας μην το δικαιολογεί η θέση της.
Hercules Geras - KoRmOrAnOs Bc : 1 Δε νομίζω ότι θα νικήσει ο KoRmOrAnOs Bc δεύτερη φορά σε ντέρμπυ..Νομίζω ότι στο δικό μας παιχνίδι κατανάλωσαν οι βασικοί του πολύ ενέργεια...
Panathinaikos B.C. Greece - MARATHIAS TEAM : Δεν δίνω προγνωστικά για δικό μου παιχνίδι.
Πιστεύω ότι δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες εκπλήξεις, ιδιαίτερα εις βάρος ομάδων που το Σάββατο η βασική 5αδα τα έδωσε όλα... τι θα διαλέξουν <70min ή ισχυρή πεντάδα?