BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169021.12 in reply to 169021.11
Date: 1/12/2011 5:19:55 AM
Overall Posts Rated:
155155
Ειμαι κι εγώ ιδιαίτερα χαρούμενος που κατεβαίνουν τόσο μεγάλα ονοματα στις φετινές εκλογές!!!
Το γεγονός μιας τριανδριάς που προβάλει ο MAmuwalde ειναι πολύ δελεαστικό και ξέρω την συνεργασία που έχουν μαζί με τον Kajabbar, καθώς και οι γνώσεις του Ματσας την τελευταία σεζόν ειδικά βοήθησαν πάρα πολυ και εμενα στην εθνική νέων, αλλά και τον Kajabbar....
Το σίγουρο ειναι πως όλοι θα στηρίξουμε οποιον και αν βγει....Το μονο εμπόδιο θα είναι η απόσταση που θα χωρίζει τον μανατζερ με τους βοηθούς του....
Ο Τυφώνας ειναι σίγουρα απο τους πιο γνωστούς μάνατζερ στην Ελλάδα, καθώς και απο τα παιδια που με εχουν βοηθησει απο την αρχη που ειμαι στην εθνική νέων και συνεχίζει να με βοηθα...Αλλά ειναι πολύ μακριά για να υπάρχει μια ουσιόδη επικοινωνία...
Ο Αυτοκράτορας επίσης στις κορυφαίες ομάδες, κυπελλούχος την σεζόν 14 και απο την νέα σεζόν θα εχει και συμμετοχή στο Β3....Πολύ καλός τακτικά σε εσωτερικά συστήματα και γνωρίζει και 4 παίκτες της εθνικής πάρα πολύ καλά, αφού τους έχει στην ομάδα του!!!Αλλά και αυτός δυστυχώς ειναι πολύ μακριά για μια πιο ουσιόδη επικοινωνία....
Η στήριξη μου μετά απο πολύ σκέψη θα είναι στον Mamuwalde, γιατι ξέρω πως βρίσκεται αρκετά συχνά κάθε βδομάδα με τους Kajabbar και MAtsas, οπότε θα ειναι πιο εύκολο να γίνει μια πιο οργανωμένη δουλειά για την εθνική....
Η στήριξή μου ειναι δεδομένη σε όποιον και αν βγει!!!Get ready to work!!!
Καλές εκλογές να έχουμε και πάνω απ'όλα σε καλό επίπεδο!!!

From: Antil11
This Post:
22
169021.13 in reply to 169021.12
Date: 1/12/2011 8:35:04 AM
Antil Global B.C.
III.11
Overall Posts Rated:
138138
Καταρχας , ευχομαι καλη επιτυχια στους υποψηφιους , που αριθμουν μεχρι στιγμης τον αριθμο 13 !

και ενα μηνυμα προς τους νεους που για αλλη μια περιοδο ζουν μια εκλογικη αναμετρηση , αλλα μεσα στις γυαλες τους.... το λεω αυτο , γιατι οι υποψηφιοι ειναι μεν 13 , αλλα οι ομιλιες ειναι μολις 4 ! και ρωτω τον εαυτο μου , και θα συμφωνισουν μαζι μου και αλλοι , αν ημουν αναποφασιστος , και ηθελα να ψηφισω , θα εβαζα στην τυχη ονοματα (?) ή θα διαβαζε ολες τις ομιλιες για να δω ποια με εκφραζει περισσοτερο (?)....

Γραψτε 5 γραμμες ρε παιδια , θελετε να ασχολειθειτε , αλλα χωρις να γραψετε ουτε γραμμη ? πως θα σας ψηφισουν ??? παρεα κανουμε , και περναμε την ωρα δημιουργηκα , παρολα τις οποιες διαφωνειες που εχουμε...

From: JohnnyB
This Post:
00
169021.14 in reply to 169021.13
Date: 1/12/2011 8:48:58 AM
Overall Posts Rated:
343343
Προς όλους τους υποψηφίους: Θα ήταν ωραίο να ακούσουμε την φιλοσοφία σας σε σχέση με το παιχνίδι, αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης των μάνατζερς που έχουν παίκτες που ενδιαφέρουν την εθνική. Το να είσαι γνωστός, ή να προέρχεσαι από ψηλή κατηγορία ναι μεν δείχνουν κάποια πράγματα όπως την εμπειρία ή το πόσο δημοφιλής είναι κάποιος αλλά ταπεινή μου άποψη δεν αρκούν.

Προγραμματικοί στόχοι λοιπόν, πως σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα που αφορούν την εθνική, αγαπημένα συστήματα πιθανόν (και γιατί) κλπ.

From: Tyfonas

This Post:
11
169021.15 in reply to 169021.14
Date: 1/12/2011 9:01:39 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Εγω απο την πλευρα μου ζυγιζω καποια πραγματα πρωτα και μεχρι αυριο θα παρω την αποφαση αν θα συνεχισω ή αποσυρω την υποψηφιοτητα μου.
Ζητω πιστωση χρονου σας ευχαριστω

This Post:
00
169021.17 in reply to 169021.16
Date: 1/12/2011 10:32:02 AM
Overall Posts Rated:
343343
Νομίζω πως το να ακουστούν κάποιες σκέψεις σας σε αυτά τα θέματα ειδικότερα από την στιγμή που οι σοβαρές υποψηφιότητες γνωρίζετε το ρόστερ της εθνικής πάνω κάτω νομίζω είναι απόλυτα λογική παράκληση. Ο Μαρτίου πχ, είπε κάποια πράγματα. Δεν περιμένω τώρα απόλυτη ανάλυση έτσι;

Για τα ''περιφερειακά'' πχ από το τιμ το δικό σου, γνωρίζω καλά την δουλειά του απερχόμενου προπονητή και τον θεωρώ πολύ καλό σε αυτό τον ρόλο.

Δεν είμαι όμως σε θέση να γνωρίζω τον τρόπο σκέψης σου πχ, πως βλέπεις το παιχνίδι ρε παιδί μου, και είμαι σίγουρος πως το ίδιο συμβαίνει με πάρα πολλά παιδιά. Βέβαια δεν εκπροσωπώ κανέναν σε αυτά τα ποστ μου, πέρα από τον εαυτό μου. Ούτε φυσικά γράφω κάτι με την ιδιότητα μου σαν ''Τζίμης''. αλλά σαν απλός χρήστης, που ενδιαφέρεται για την κοινότητα...

Edit: Επίσης τι είδους παίκτες προτιμάτε; Εάν ένας μάνατζερ έχει παίκτη με σοβαρές ελπίδες για την μεγάλη εθνική πως θα θέλατε τα κινηθεί στην προπόνηση του;

Last edited by JohnnyB at 1/12/2011 10:34:20 AM

This Post:
11
169021.19 in reply to 169021.17
Date: 1/12/2011 11:51:09 AM
Overall Posts Rated:
112112
Θα απαντήσω μόνο για το τελευταίο κομμάτι, μιας και πιστεύω πως το κατέχω.
Η προπόνηση ενός παίκτη για Εθνική έρχεται σχεδόν πάντα σε αντίθεση με το καλό της ομάδος του.
Ο κάθε ομοσπονδιακός θα ήθελε ο διεθνής παίκτης που θα είχε να λάμβανε μονές προπονήσεις στις αντίστοιχες μονές θέσεις προπόνησης και να έπαιζε κάθε εβδομάδα τον προκαθορισμένο χρόνο για να διατηρεί μία αγωνιστική κατάσταση τουλάχιστον 8. Τέλος μιας και ο μισθός είναι αδιάφορος για τον Εθνικό προπονητή, η προτροπή προπόνησής του μπορεί να έρθει σε σντίθεση με την οικονομική δυνατότητα του εκάστοτε χρήστη. Αυτό από μόνο του περιορίζει τους παίκτες που θα αναπτύσσονται όπως θα έπρεπε για να μπούνε Εθνική. Βλέπετε οι προσδοκίες της Εθνικής μας είναι αντιστρόφως ανάλογες με τη δουλειά που γίνεται από τους χρήστες για την επίτευξη αυτών. Αν σε κάθε σεζόν πχ βρίσκουμε 6 αξιόλογα ντραφτ, θεωρείται επιτυχία αν κερδίσουμε τους 2 από αυτούς. Μακάρι να είχαμε κι άλλους χρήστες σαν τον Corfu tigers, τον Hercules BCS και κανά δύο άλλους.
Αλλά το κυριότερο είναι πως δεν πρέπει η προπόνησή του να έρθει από τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών. Έχουμε ήδη φτάσει σε ένα επίπεδο που ο προπονητής Νέων να δίνει το πρόγραμμα προπόνησης σε όποιους χρήστες ενδιαφέρονται να χτίσουν παίκτη για Εθνική και έχουν δεχτεί πως για 4-5 σεζόν μπορεί να μην πρωταγωνιστήσουν με τις ομάδες τους.
Η προπόνησή χωρίζεται σε τρία μέρη.
Το πρώτο αφορά ντραφτ με καλά χαρακτηριστικά, άνω των 65 σύνολο, αλλά με προοπτική που δεν θα τους επέτρεπε να φτάσουν σε επίπεδο ανδρών, έως 6 πχ, όπως ο Πρεμετής. Σε αυτή την περίπτωση τους προτρέπουμε να τρέξουν τα πρωτεύοντά τους μόνο, ακόμα κι αν γίνουν μονοδιάστατοι, ώστε να μπορέσουν να παίξουν στη Νέων. Αυτό είναι αποκλειστική ευθύνη του Λύγκα.
Το δεύτερο αφορά ντραφτ με μέτρια χαρακτηριστικά, 55-64 σύνολο, αλλά με υψηλή προοπτική, τουλάχιστον 9, που προλαβαίνουν την ανδρών μέχρι τα 24 τους, αλλά όχι τη Νέων. Εκεί είναι το πιο δύσκολο κομμάτι και το αναλαμβάνουν οι ομάδες προετοιμασίας, μιας και δύσκολα ψήνεις επιπλέον χρήστες να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο και χρονοβόρο έργο.
Το τρίτο αφορά παίκτες με καλά χαρακτηριστικά, 65+ και υψηλή προοπτική, 8+ που αναλαμβάνονται από τους χρήστες τους, αν δεν θελήσουν να τους πουλήσουν σε ομάδα προετοιμασίας, με σκοπό την προπόνησή τους βάσει πλάνου μας και την μετέπειτα μεταπώλησή του σε προσυμφωνημένη τιμή σε χρήστες υψηλών κατηγοριών που να μπορούν να αντέξουν το μισθό και παράλληλα να ταιριάζει με το προπονητικό τους πλάνο, ώστε να φτάσουν τον παίκτη σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.
Λοιποί τρόποι που ίσχυαν έως σήμερα, λόγω έλλειψης των ανωτέρω, σιγά, σιγά θα αρχίζουν να εκλείπουν, λόγω οργάνωσης των ανωτέρω..
Δεν νομίζω να υπάρχει παίκτης πχ που να έγινε αυτή τη σεζόν 22 ή 23 και να μην τον γνωρίζω. Μακάρι να υπάρχει.
Καλώς ή κακώς μηχανογραφηθήκαμε. Όποιος κι αν βγει προπονητής είναι λίγα αυτά που θα πρέπει να κάνει, κι αν δεν θέλει να τα κάνει, θα τα κάνω εγώ όσο αναφορά τον τομέα της προπόνησης.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
169021.20 in reply to 169021.18
Date: 1/12/2011 12:02:52 PM
Overall Posts Rated:
343343
Νομίζω πως ότι γράφω είναι πολύ πιο ξεκάθαρο από ότι γράφεις εσύ. Το τι θα κάνουν οι άλλοι 2 μας το είπες. (εδώ και τα περιφερειακά που μπήκαν σε εισαγωγικά) Το τι θα κάνεις εσύ όμως αλλά και το πως όχι. Βασικά πράγματα που όμως επιμένεις να τα αφήνεις στην πάντα

Από κει και πέρα η ειρωνεία σου είναι εντελώς άστοχη, και άκαιρη. Συζήτηση με αυτόν τον τρόπο δεν γίνεται...

This Post:
11
169021.21 in reply to 169021.20
Date: 1/12/2011 12:10:20 PM
Overall Posts Rated:
112112
Μην το εκλαμβάνεις σαν ειρωνεία. Σαν χιούμορ δές το.
Καλύτερα να βγει ένας winning combination, που να απαντάει έστω και με χιούμορ, παρά να βγει κάποιος που να απαντάει σοβαρά πριν και να μην μπορέσει να πετύχει καλή πορεία μετά.

The secret of communication lies in defeat...
From: thanos

This Post:
00
169021.22 in reply to 169021.19
Date: 1/12/2011 12:14:25 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ρε συ kajabbar, εσυ δεν θα εισαι ο βοηθος του Mamu??? Ή ο Mamu θα ειναι ο δικος σου βοηθος??? Ή θα ειστε ισαξιοι??? Εγω καταλαβα το πρωτο. Και αυτο ειναι το λογικο μιας και ο Mamu ειναι ο υποψηφιος απο οτι βλεπω και αυτος θα εχει την ευθυνη των αποφασεων.
Αφησε τον, λοιπον, να μας τα πει ο ιδιος ολα αυτα κι οχι εσυ. Γιατι εγω τοση ωρα βλεπω τον Mamu να στραβωσε που ο Johnny ζητησε καποιες σκεψεις, στρατηγικες και τους τροπους που θα κινηθειτε οι τρεις σας και ολοι οι υποψηφιοι. Debate thread λεγεται το νημα. Εμεις ρωταμε, εμεις ζηταμε διευκρινησεις, εμεις κανουμε τους δημοσιογραφους, εσεις απαντατε. Αν θελετε φυσικα. Εγω δεν βλεπω ο Mamu να θελει και πολυ. Εδω παιρνει μια αστεια συνεντευξη απο τον εαυτο του και κανει πλακιτσα(και ισως ειρωνεια). Και στο αλλο νημα(speeches thread) εβγαλε εναν λογο που λεει τι θα κανεις εσυ κι ο Matsas και για αυτον δεν μας λεει τιποτα. Κατι για χαρτοπολεμους και σαμποταζ λεει. Τιποτα σοβαρο θα ακουσουμε ή πολυ στην πλακα τις πηρατε τις εκλογες???

@Mamu: Ο Γιαννης πολυ απλα εθεσε καποια θεματα προς συζητηση. Γιατι δεν παιρνεις θεση??? Τι νομιζεις?? Οτι επειδη οι περισσοτεροι υποψηφιοι δεν εχουν βγαλει λογο, εσυ τρεχεις μονος στην κουρσα και θα βγεις πρωτος οπως και να 'χει??? Δεν νομιζω να κερδιζεις και πολλες ψηφους με την αδιαφορη σταση σου.

Advertisement