BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Περι ηθικης

Περι ηθικης

Set priority
Show messages by
From: Antil11

This Post:
00
177203.12 in reply to 177203.1
Date: 3/13/2011 9:55:48 AM
Antil Global B.C.
III.11
Overall Posts Rated:
138138
κοιταξε να δεις , μου εχουν τυχει αρκετες περιπτωσεις "υπουλες" και "περιεργες"... οπως το να σου στελνει ο αλλος οτι χρειαζεσαι ενθουσιασμο για τα πλει οφ , και καλο θα ειναι να μαζεψεις γτ εγω αυτο εχω σκοπο να κανω , αρχης γεννωμενης και απο το δικο μας ματσ , και σου πεταει δυνατα για να σου τσιμπισει το ματσ ... μου εχει τυχει να λες στον αλλο οτι το ποστ σε εκεινο το τοπικ δεν προκειται να απαντηθει , προσπαθεια προσεγγισης για να αναπτυχθει διαπροσωπικη σχεση ,γτ ο παιχτης που ειχε ανοιξε το τοπικ πλεον δεν παιζει ! και εχει διαγραφει , και παρολα αυτα να δεχομαι μπινελικια γτ ο συγκεκριμενος ηταν βαζελος και εμενα με ελεγε παλιογαυρε κτλ.... και εκανε και αλλες μπινιες , οπως να κατεβαζει 5αδα με παιχτες του χιλιαρικου σε εναν παιχτη , και στον αλλο οτι καλυτερο ειχε παιζοντας και δυνατα στα καπακια...

οποτε καταλαβαινει κανεις οτι ειναι αναλογα τον χαρακτηρα του ανθρωπου και πως το βλεπει ο καθενας... δεν ξερω το γιατι , αλλα παντα υπαρχει μια τιμωρια , ειτε ειναι τραυματισμος , ειτε κακες αγ.καταστασεις , αλλα παντα υπαρχει....