BC RiBe -- UGD 30
Nezinu cik starpibu likt,ja Ribe ar pamatu speles-tad ap 70 bus,bez-ap 20...
BC Sado pa mazo -- rtfg 11
Nu itka spelejot majas ar pamatu un pie tam vel speciali kacajot formas vajadzetu but uzvarai.Bet Tucis var ari sadot,it ipasi mazajam:D
Kopturs-A -- BK burbulis 6
Burbulim jau 3 zaudejumi pec kartas.Domaju viņš ļoti grib partraukt šo neveiksmigo seriju,bet tas nebus viegli...
Sausiņi -- CLUB Purvs 24
...
Zemgale BK -- BK REDWING 6
Redwing iepirka labu speletaju.Varbut pardomaja pilnigi izpardoties?Tagad viņam ir 4 superigie speletaji,tas ir itka par maz,bet man pasam ir tikai 6:D Žel,ka nav vel viena,domaju caur šito caurumu Zemgale sev uzvaru ari dabus...
Krasta Generals -- Bananu BK 15
Ja,banani šosezon parsteidz.Apsteidza mani tabula,pat nepamanijot,ka es biju priekša,tagad bus BR karta.Nesaubos par viņu uzvaru...
Laachi -- Broken Roses 20
Pirms kausa izlozes domaju,ka BR bus vissmagaka nedeļa,bet neka nebija,Litrs un Laachi šaja ziņa visus apsteidza.Es ego vieta atdotu šo speli ...
BK Litriņš -- Black Jedi 11
Nu Litram it ka ari vajadzetu atdot šo speli un paņemt abas majas speles.Bet viņš atrodas Virsligas 1. vieta un oi ka negrib so vietu lidz PO pazaudet.Pagaidam likšu uz BJ...
Bet,pagaidam,ta liekas,tas bus interesantaka nedeļa sezona.Ir par ko palauzt galvas musu Virligas lideriem...
max. WR:5 Jumtu rauj nost…