BuzzerBeater Forums

BB România > TIMEOUTS

TIMEOUTS

Set priority
Show messages by
This Post:
00
195924.12 in reply to 195924.11
Date: 9/7/2011 5:21:30 PM
Carbó VB Ploiesti
III.1
Overall Posts Rated:
147147
stiu ca exista multe bug-uri,cine nu a patit-o?,dar asa cum ceva aiurea ni se poate intampla noua,tot asa putem fi tot noi beneficiarii acestor bug-uri....daca Carbo Ploiesti inscria intruna si pannonia nu cerea timeout...mai exista acest thread ?

da, ar fi existat, fiindca ma gandeam sa-l deschid cu ceva timp in urma, inca de cand am observat ca echipa mea nu prea 'agreeaza' aceste TIMEOUT-uri si nu le cere... meciul cu pannonia a fost doar impulsul decisiv :)

ceva important: sunt perfect constient de faptul ca 99,9% nu se va modifica ceva in sensul asta, insa vroiam sa stiu si parerile voastre asupra subiectului...

Last edited by MCMXC a.D. at 9/7/2011 5:23:44 PM

This Post:
00
195924.14 in reply to 195924.13
Date: 9/7/2011 5:33:47 PM
Carbó VB Ploiesti
III.1
Overall Posts Rated:
147147
evident ca n-as fi fost nemultumit... insa cel mai probabil ar fi fost adversarii :)

This Post:
00
195924.15 in reply to 195924.13
Date: 9/7/2011 5:37:09 PM
Overall Posts Rated:
44
eu am votat NU.. si explic si de ce:
acele time-out-uri ce apar in viewer sunt doar pentru a da senzatia celui care urmareste meciul live, ca jocul seamana foarte mult cu cel din realitate, ele insa nu au absolut niciun impact asupra rezultatului final al meciului.
asadar, nu vad la ce ar folosi aceste time-out-uri atunci cand vrem noi. match engine-ul BB nu are nicio treaba cu jocul real de baschet. nu garanteaza nimeni ca dupa un TO echipa va juca mai bine sau mai prost (sau altfel spus, ca se vor vedea anumite schimbari in jocul/tactica echipei, asa cum se intampla in RL). din punctul meu de vedere, cred ca ar trebui eliminate de tot.

Last edited by RoSpider at 9/7/2011 5:39:09 PM

From: Damir

This Post:
00
195924.16 in reply to 195924.15
Date: 9/8/2011 2:11:35 AM
Overall Posts Rated:
4141
eu am votat NU.. si explic si de ce:
acele time-out-uri ce apar in viewer sunt doar pentru a da senzatia celui care urmareste meciul live, ca jocul seamana foarte mult cu cel din realitate, ele insa nu au absolut niciun impact asupra rezultatului final al meciului.
asadar, nu vad la ce ar folosi aceste time-out-uri atunci cand vrem noi. match engine-ul BB nu are nicio treaba cu jocul real de baschet. nu garanteaza nimeni ca dupa un TO echipa va juca mai bine sau mai prost (sau altfel spus, ca se vor vedea anumite schimbari in jocul/tactica echipei, asa cum se intampla in RL). din punctul meu de vedere, cred ca ar trebui eliminate de tot.

+100

Si inca s-ar da un avantaj jucatorilor online, ceea ce este contra filosofiei BB, toti fiind egali in fata GAME ENGINE-ului :)

From: andrei_r

This Post:
00
195924.17 in reply to 195924.16
Date: 9/8/2011 3:30:26 AM
Overall Posts Rated:
2222
toti fiind egali in fata GAME ENGINE-ului :)

Amin! :)

This Post:
00
195924.18 in reply to 195924.15
Date: 9/8/2011 4:20:12 AM
Overall Posts Rated:
33
Poate ca nu influenteaza rezultatul final cand diferenta este una mare,dar mi se pare banal ce ai spui pentru ca eu nu o data am observat ca echipa dupa time-out a marcat,sau s-a incercat o aruncare de 3 pct desii echipa juca-se mai mereu un atac interior.
In plus,daca e adevarat ce spui tu,atunci time-out'ul este pus de decor si nu pentru un beneficiu cat de putin echipelor sau macar celor condusi.
In concluzie=>din punctul meu de vedere,time-out'ul are totusi un efect pozitiv sau nesemnificativ uneori,dar are.
Nu incerc sa te contrazic ca sa incep o polemica,dar asta e parerea mea si nu cred ca sunt singurul...

This Post:
00
195924.19 in reply to 195924.18
Date: 9/8/2011 5:25:15 AM
Overall Posts Rated:
345345
Intr-un fel e pus de decor. Ideea care este. Am mai spus-o. Este o chestie de viewer. NU de engine. Spre exemplu. In alea 15 minute dinainte de meci cand iti setezi echipa, se "calculeaza" tot meciul. Puncte, pase, statistici... Si GE calculeaza ca dupa primul meci scorul e 25-25. si pentru fun, Viewerul face ceva de genul 20-8 dupa 5-6 minute, timeout, se ajunge la scorul calculat de engine. Asta e parerea mea si a multora de pe BB Global.

This Post:
00
195924.20 in reply to 195924.19
Date: 9/8/2011 6:25:33 AM
Overall Posts Rated:
2222
m, s-ar putea sa faca un pic mai mult engine-ul, chiar sa calculeze faza cu faza si apoi sa trimita la game viewer un xml de desfasurare sau ceva de genu.

mi se pare destul de complicat de facut un algoritm care sa genereze faze astfel incat sa se ajunga la un anumit scor si totusi sa aiba sens. gen, oops se termina sfertu si scoru e 10-10 in loc de 20-20.. pac rpd 10 puncte din partea fiecarei echipe :)

mi se pare mai logic si mai probabil ca scorul la care ajunge game engine-ul sa fie calculat faza cu faza si apoi lista de faze trimisa la viewer, decat viewer-ul sa stie sa genereze el fazele si sa incerce sa atinga un anumit scor.

Last edited by andrei_r at 9/8/2011 6:26:33 AM

From: Nex
This Post:
00
195924.21 in reply to 195924.20
Date: 9/8/2011 5:18:15 PM
Overall Posts Rated:
3434
In principiu BC are dreptate; meciul prorpiuzis este calculat in cele 15 minute dinainte sa fie live (in acel timp nu mai poti sa-ti setezi lineup-ul). Din acest motiv nu se va implementa niciodata nici un fel de optiune pentru jucatori de a interactiona in timpul meciului live. Dupa cele 15 minute magice, viewer-ul va genera in mod grafic+text fazele meciului.
Viewer-ul are foarte multe bug-uri... problemele legate de TO-urilor sunt relativ mici. Dar daca tot suntem la acest subiect, pe mine nu m-au deranjat niciodata situatiile asemanatoare cu cele descrise de Angelo... ceea ce ma dispera mereu, sunt TO-urile de la sfarsitul meciului (gen, 3 in ultimele 10 secunde, cand diferenta de scor e de peste 10 puncte). Chiar si daca rezultatul nu era deja calculat de GE inainte, faptul ca e cerut un TO in ultimele 2 sec, cu o diferenta de peste 10 puncte e ridicol, si mareste inutil durata meciului. Dar chestia asta e relativ minora. Cum am zis, sunt alte probleme mai mari. Puteti sa va uitati pe forum-ul global sau pe cel de bug-uri si o sa gasiti destule chestii amuzante legate de viewer (gen jucatorul propriu paseaza la cel advers ,care marcheaza; asistul e datorat jucatorului propriu :)
Oricum, in trecut erau mult mai multe probleme, si mult mai amuzante. In timp se va mai cizela si viewer-ul.
Ideea e ca nu prea conteaza ce e afisat acolo, rezultatul fiind determinat cu mult inainte. Chiar daca de exemplu nu se cere nici un TO pe durata intrgului meci, sau daca se duc toate la inceput, rezultatul va fi acelasi.

In schimb ideea lui Burky, de a implementa o optiune aditionala in pagina de tactici, cu niste reguli legate de TO din care sa alegi una, e realizabila, si e destul de buna. Problema e ca nu-i tocmai usor de implementat... implica o modificare considerabila a GE, care deja e destul de robust, asa ca sunt cam slabe sansele sa se implementeze ceva de genu prea curand.

This Post:
00
195924.22 in reply to 195924.18
Date: 9/9/2011 1:02:31 PM
Overall Posts Rated:
44
Poate ca nu influenteaza rezultatul final cand diferenta este una mare,dar mi se pare banal ce ai spui pentru ca eu nu o data am observat ca echipa dupa time-out a marcat,sau s-a incercat o aruncare de 3 pct desii echipa juca-se mai mereu un atac interior.
Acele incercari de 3 puncte pe finalul meciului apar atunci cand scorul este strans. Ele vor apare indiferent daca "se ia" time out sau nu. (Uneori sunt chiar enervante. Am avut cazuri cand eram condus cu 2-3 puncte cu aproape 1 min inainte de final si echipa mea a inceput sa arunce de 3 pct, desi aveam atacul interior cu mult mai bun decat cel exterior; astfel ca, in loc sa recuperez din acea diferenta, aceasta a devenit tot mai mare spre finalul meciului.)

Nu incerc sa te contrazic ca sa incep o polemica,dar asta e parerea mea si nu cred ca sunt singurul...
nu-i nicio problema ca ma contrazici. mi se pare chiar o discutie constructiva atata timp cat fiecare dintre noi vine cu argumente (chiar daca acestea sunt gresite uneori) si nu depaseste limita bunului simt fata de ceilalti manageri implicati in discutie. nimeni nu le stie pe toate si numai din astfel de discutii putem invata cat mai multe despre joc. mie chiar imi pare rau ca nu se implica mult mai multi manageri in astfel de discutii.

Last edited by RoSpider at 9/9/2011 1:05:14 PM

Advertisement