BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות לנבחרת - נאומים

בחירות לנבחרת - נאומים (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Ehud
This Post:
00
224198.12 in reply to 224198.2
Date: 8/21/2012 2:44:26 AM
Overall Posts Rated:
274274
התר'ד הזה הוא רק לנאומים.
כל פוסט שיכתב כאן מתחת לפוסט שלי שלא יהיה נאום ימחק.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: LA-Nir

This Post:
00
224198.17 in reply to 224198.2
Date: 8/21/2012 5:02:33 PM
Overall Posts Rated:
343343
בפעם המליון זה המקום לנאומים בלבד
הבא שרושם פה הודעה שהיא לא נאום מקבל באן מהפורום
רשמית (וביררתי את זה עם גי אמים בכירים) אסור להעלות נאום של מישהוא אחר המקום הזה הוא רק לנאומים של המתמודדים עצמם ולכן לפי כל חוקי הבחירות ההודעה של קרייזי קילר אמורה להימחק ולא משנה הסיטואציה

אבל

אני כן הולך לאשר את ההודעה באופן חריג ולא הולך למחוק אותה

להבהרה נוספת ואחרונה בדיונים אין שום בעיה שהתשובות יהיו על ידי אדם הממנה על ידי האדם האחר

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: aharon
This Post:
00
224198.18 in reply to 224198.17
Date: 8/22/2012 5:03:52 AM
Overall Posts Rated:
5858
שלום לכולם!

לי קוראים אהרן (כמו שאפשר לראות) והחלטתי לנסות לרוץ בכל זאת לאימון הנבחרת

יתרונות שלי:

אני אדם פסימי- אני לא מזלזל באף יריב שלי ואני עושה את ההכנה הכי טובה שאני יכול
אני רוצה לתרום- כמו כל אחד אחר בקהילה אני רוצה לתרום לקהילה ולנבחרת כמה שאני רק יכול
רוצה להקשיב וללמוד- אני אדם שמאמין מאוד בכך שמכל אדם אפשר ללמוד
לא מפחד מביקורת- מי שירצה להעביר עלי ביקורת מוזמן לעשות את זה כל עוד לא תהיה ביקורת נוקבת על אחרים בתוך הפוסט והוא יסביר את דעתו בצורה טובה אוביקטיבית.
אני אדם מאוד מסודר כל דבר אצלי חייב להיות מתוקתק

חסרון שלי:
אין לי ניסיון בנבחרת- מעודי לא אימנתי נבחרת.

איך אני רוצה שתראה הנבחרת
אני רוצה (כמובן) להעמיד סגל מגוון שיוכל לתת מענה לכל יריבה ולשחק בכל סוג של טקטיקה

תקשורת קהילתית
תקשורת עם הקהילה חשובה לי מאוד
כמו שאמרתי קודם אם משהו ירצה לכתוב דעה שיכתוב בצורה אוביקטיבית וללא ביקורת כלפי משתמש אחר, דעה כזאת תכובד ותישקל על ידי צוות הנבחרת

צוות הנבחרת
צוות הנבחרת שאני רוצה הוא כזה
שני "ציידי כשרונות" אחד לגילאי 22-23 אחד לגילאי 24-25 שהם כמובן יעמדו בקשר רציף עם מאמן הנבחרת הצעירה כדי שהשחקנים המתאימים יהיו בבוא היום בסגל הרחב של הנבחרת.
סקאוטר שיתן סקירה על כל יריבה שנתמודד איתה
שני "טקטיקנים" שיתנו אופציות להתמודד עם הנבחרת היריבה (כמובן שכל דעה אחרת תישקל בצורה שנאמרה לעיל) כי חשוב שיועלו אפשרויות אחרות כדי שנוכל ליצור את הטקטיקה הטובה ביותר ולא נהיה מקובעי מחשבה

מטרות שלי
כמובן שהמטרה היא להביא כמה שיותר תארים זה חלומו של כל מאמן באשר הוא אך יש דברים שאינם בשליטתנו, אי אפשר להבטיח דברים כאלה אבל אפשר להבטיח שנעשה הכל ונעבוד קשה בשביל הנבחרת ולא נוותר עד הרגע האחרון ואת זה אני מבטיח

המטרה השניה היא להמשיך את מה שניסן עשה וזה לגדל שחקנים ולסגור את החורים שיש בנבחרת כי יש לנו שחקנים מצויינים אבל זקנים (כמו אמיעד אשכנזי) ואנחנו צריכים לחשוב על מחליפים מעולים לאריות הזקנים האלה

לסיכום
כמו שאתם רואים אני אדם שאוהב לשים את כל הקלפים על השולחן(פולטיקאי אני לא אהיה)
אני מבטיח לכם שאם אני אבחר אני אעשה הכל בשביל לגרום לנבחרת הזאת לנצח

בהצלחה בעונה ה-21

From: 1melond
This Post:
00
224198.19 in reply to 224198.18
Date: 8/22/2012 11:56:55 AM
melons
III.5
Overall Posts Rated:
5252
שלום לכולם שמי דניאל או בשמי בבאזר
1melond.
הגשתי את מועמדותי לאימון נבחרת ישראל היום בבוקר.

ברצוני לציין שאני מנג'ר בבאזר מזה 2 וחצי עונות.

הגשתי את מועמדותי לאימון הנבחרת מפני שאני רוצה לאמן את נבחרת ישראל!!
אני רואה בזה שליחות ואחריות רבה מאוד.

ברצוני לציין, בהמשך להודעות שקראתי בפורום אני כן חושב שיש מקום למנג'רים צעירים(כהגדרתכם) למילוי המשרה של מאמן נבחרת לאומית.

אני רוצה לתרום מהידע שברשותי לאימון הנבחרת כמו שאני עושה עם קבוצתי בליגה המקומית.

המון טקטיקות ומערכים יש במשחק האהוב שלנו, המון דרמות ומהלכים מבריקים.

אני רוצה להיות חלק מזה גם בנבחרת.

עד היום לא היית אפשרות למנג'רים צעירים להראות באמת את ידיעתם!
מפני שאת המשרות הנחשקות חלקו רק מנג'רים מהעונות הראשונות של המשחק נכון יהיה לעשות אחרת.

אז נכון שאתם חלוצי הבאזר! על זה אין ויכוח !

אבל אם היום הייתם צריכים להרכיב קבוצה שמתחילה מליגה רביעית ולעלות את כל הדרך למעלה כמו שעושים היום, (בזמן שאתם עליתם ליגות חופשי כי לא היו מספיק קבוצות בשוק.)0

אני סקפטי אם אחד מהמאמנים האחרונים של הנבחרות היה נבחר לאימון הנבחרת בכלל.

טקטיקן אמיתי יודע להסתכל על הלונג ראן וזה מה שאני עשיתי, עושה ויעשה!

אימון הנבחרת תחת שרביטי תנוהל בשיטה הבאה:

מאמן - אני.

עוזר מאמן - מנג'ר מגוון וטקטיקן.(בעל ראש פתוח). שקבוצתו מתנהלת לפחות 10 עונות.

סקאוט - מנג'ר שמכור לבאזר וידוע כמתמטיקאי מדופלם.

עוזר מאמן שני - אני לא חושב שצריך. אבל ישנה אפשרות לצרף מנג'ר נוסף שייתן את חוות דעתו לגביי משחקים ספיציפיים.

מנג'רים שהייתי שמח לעבוד איתם הם בעלי קבוצות
inbarim
amit united
הם הראו בפורומים שאימון נבחרת לא חייב להתנהל מליגת העל והראו נכונות לעזרה בכל מידת צורך!!!

נצלו את זכות ההצבעה ועשו זאת בתבונה.

תודה,
דניאל.

From: baruch2
This Post:
00
224198.20 in reply to 224198.18
Date: 8/22/2012 12:24:40 PM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
שלום לכל קהילת באזר ישראל.
שמי ברוך אני בן 43, אני מנהל את קבוצת נווה חוף בי.סי בבאזר ישראל ואני שמח להגיש את מועמדותי לתפקיד מאמן הנבחרת הבוגרת.
קצת פרטים

הקבוצה שלי בבאזר מעונה 3 בבאזר ובשעה טובה הצלחתי להעלותה לליגת העל.
למעשה רק בחמש שש עונות האחרונות התחלתי יותר להשקיע מכיון שעבודתי לא איפשרה לי זאת אני מנהל לוגיסטי בחברה שמתעסקת בעיבוד נתונים,קריאת ברקודים,מסופוני כף יד ועוד.
עד אז עבדתי שם כעובד מחסן וכמעט ולא הייתה לי גישה למחשב כך שהקבוצה נראתה כפי שנראתה.

לפני כ 4 עונות הצלחתי להיכנס למשרת מאמן נבחרת גאנה,למה בחרתי דווקא בגאנה? נורא פשוט "מדינה עם מעט מאוד משתמשים,יחסית צעירה בבאזר ושם למעשה התחלתי להבין מה זאת נבחרת,מה האחריות שטומנת בה ניהול הנבחרת כאשר אציין את חברי מעיין ואמיר מליגת העל ששנינו אז היינו בליגה 2 שעזרו לי בסקאוטינג, וכן חיפוש פוטנציאלים לנבחרת.

אני מוכרח לציין שבגאנה מאוד קשה למצוא שחקנים טובים בגלל שלמעשה אין כמעט משתמשים פעילים, אבל בכל זאת נכנסתי למשרה זו כשגאנה דורגה 95 בעולם ותוך עונה אחת הצלחתי לקדם אותה 20 מקומות למקום 75, היום היא מדורגת משהו כמו55 גם בזכותו של המאמן האיטלקי מאט שבא אחרי, וגםהמאמן שהיה לפני גם איטלקי בשם זאקרי.

המטרה בנבחרת תהיה להחזיר אותה לדרך המלך צעד צעד, זה לא יהיה פשוט אני מודיע כאן קבל עם ועדה,אינני מוכן להצהיר שהנבחרת תעלה לסיבוב השני, אולם אני יכול להבטיח שאני אעשה כל מאמץ נחוץ שהיא אכן תעלה.

חברי עוזרי הנבחרת תכלול
1.סקאוטינג יריבות: הבחור יהיה אחראי על מעקב היריבות הפוטנציאליות שלנו וכן אתייעץ עימו בנושאים טקטיים לפני המשחקים
2.עתודת נבחרת גל מאמן העתודה היוצא כבר הביע את נכונותו להמשיך בתפקידו
3.בנוסף יהיה עוד סקאוטר אחד שיהיה אחראי לקבץ מידע על נבחרות פוטנציאליות שלא מהבית בו אנו מתמודדים.
סקאוטר זה יקבל ממני הדרכה באופן אישי כיצד לעשות זאת.

אני חושב שזהו גבירותי ורבותי, אני אשמח להיות מנהל הנבחרת וכמו שאומרים הפוליטיקאים...לכו להצביע.

ערב טוב.