Inace, evo prosao je all star,ja nemam sta pametno danas da radim, pa da malo rekapituliram sezonu do sad:D
Sto se mene tice, trenutno se borim da ne budem poslednji kako bih igrao play-out i imao tu bar 2, ako ne i 3 utakmice koje mi daju prihode... Utakmica veceras mi je poprilicno vazna, namestio sam manje-vise najjacu postavu, kao i GDP i CT, tako da se nadam pobedi:) Posle ove utakmice ide par utakmica hladjenja i nabijanja entuzijazma, pa konacna borba...
Sto se tebe tice ti mi nisi bas najjasniji. Dosta rizikujes ovom prodajom najboljih igraca. Razumem da hoces sto vise da ustedis, ali nemoj zaboraviti da je prednost domaceg terena u plej ofu jako vazna, a ti ako ovako nastavis bices tek 4. sto znaci da ides odmah u polufinalu konferencije na TSKu i to u gostima, a oni nisu naivan tim, to si verovatno i sam provalio. Uz jedno pojacanje na centru mogu biti veoma opasni...
Sto se ostalih timova iz nase konferencije tice malo me iznenadjuje koliko dobro gura tim Pajdomanija, koji iako ima samo 3-4 iole vrednija igraca ima odlican skor. Takodje zanimljiv tim ima i nas Partizan, koji je ima par bas starih, ali po platama kvalitetnih igraca, i veoma dobre rejtinge na utakmicama...
Plavu konferenciju poznajem dosta slabije, ali mi izgleda da tu realno nema tima koji moze da parira tebi i TSKu u borbi za III ligu. Ni Parlolinas ni Partizan nemaju neki mnogo jak tim, tu su sve igraci koji vrede po 10-20k na listi, a po rejtinzima na utakmicama se moze zakljuciti da su uglavnom mono skileri sa ozbiljnim rupama na vaznim mestima:)