BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 reprezentacija - S32

U21 reprezentacija - S32

Set priority
Show messages by
From: Lale
This Post:
00
272538.12 in reply to 272538.11
Date: 9/14/2015 10:48:27 AM
Overall Posts Rated:
136136
Mts me zeza sa netom pa vam pisem sa telefona....

Ko ima vremena, neka naleti na chat oko 16.55h. Danas igramo sa Englezimo koji imaju 4-0, ali slabiju ekipu i ocekuje se da nece zapeti protiv nas. Jako nam je bitan isklhod i pre svega zalaganje na mecu Ceska - Ukrajina.

Kod nas forma super, a jedini problem je povreda Djokaja :-( Inace, pozvan je i novi igrac - Milan Lukic, koji igra kod komsije Hrvata.

Last edited by Lale at 9/14/2015 10:49:13 AM

From: karlooo

To: Lale
This Post:
00
272538.13 in reply to 272538.12
Date: 9/15/2015 7:12:42 AM
fantastična petorka
III.10
Overall Posts Rated:
8383
Ninetu bas nije bila nedelja, minuti mu oborili izdrzljivost i formu i jos ni jedan poen da postigne. Da nema onog jednog skoka kao da nije ni igrao.

This Post:
00
272538.14 in reply to 272538.11
Date: 9/19/2015 6:59:27 AM
Overall Posts Rated:
136136
Svi koji cekaju odgovor na mail od juce, neka se malo strpe posto sam baas u guzvi, a u inboxu preko 30 mailova. Javljam se veceras ili sutra, a trening radite kako smo se dogovorili.

Pazite na formu ove nedelje! Mec sa Ukrajinom nam je najbitniji!

This Post:
11
272538.15 in reply to 272538.14
Date: 9/21/2015 7:48:21 AM
KK Losers
II.3
Overall Posts Rated:
318318
Second Team:
DZASK United
Lale me zamolio da napisem najavu umesto njega, covek ima previse obaveza..
Danas od 16:55 nasi mladici igraju protiv reprezentacije Ceske, uz nas jedine neporazene ekipe u grupi. Cesi imaju odlican sastav, ali nismo ni mi za bacanje, jelte. Za nas je svakako bitnija utakmica protiv Ukrajine u sledecem kolu, pa jos jednom apelujemo na vlasnike da se pazi na formu igraca. Svakako vecina vas ima samo 2 meca ove nedelje, pa vam to olaksava stvari. Ukoliko danas dobijemo, najgore sto moze da nam se desi jeste da se nadjemo u krugu od 3 tima sa skorom 6-1. Nadamo se da necemo doci u takvu situaciju, ali i ako se to desi, povoljno po nas jeste sto i Cesi i Ukrajinci, osim meca protiv nas, imaju Engleze koji su do sada cuvali entuzijazam, a verovatno da se nece predati bez borbe, obzirom na to da i oni imaju neke sanse za prolaz dalje. A mi im svima bezimo fino sa kos razlikom. To je najnepovoljnija varijanta i trudicemo se da je izbegnemo, u svakom slucaju. Jer mi smo Srbija i zadovoljava nas samo zlato.
Dakle, 16:55, ko god moze nek' dodje na chat, da uzivamo u bravurama Dogandzica, Ninkovica, Ilica i druzine.

This Post:
00
272538.16 in reply to 272538.15
Date: 9/21/2015 7:10:14 PM
fantastična petorka
III.10
Overall Posts Rated:
8383
Ninkovic je bas objasnio danas neke stvari :D Ali razbijeni su i Cesi

This Post:
00
272538.17 in reply to 272538.16
Date: 9/27/2015 10:08:42 AM
Overall Posts Rated:
136136
Iako, izgleda, to nikoga ne zanima, nasi mladi puleni su prosli u drugu fazu EP u Izrelu. Zahvaljujuci Marku Markovicu i njegovoj najavi, isprasili smo Cehe sa +27! (34185) Malo je reci da su nasi puleni razvalili, ali se moramo zahvaliti i Ceskom selektoru koji, izgleda, u meniju ima samo 2 taktike :/ LI i RnG

Poslednja utakmica je za nas samo odradjivanje posla jer smo prvi svakako, osim ako ne dobijemo zvezdicu. U tom slucaju bi bili drugi. Prosli put je ta taktika donela uzasno jaku grupu, ali na kraju je donela i medalju. Za one koji ne znaju, prave se 2 grupe po 6 ekipa. Prva iz A grupe, druga iz B, prva iz C, druga iz D i tako dalje...

Treba napraviti unapred racunicu i pretpostaviti grupe.

Prva u kojoj bi i mi bili bi najverovatnije izgledala ovako: Izrael (domacin), Francuska, Italija, Madjarska, Srbija, Poljska.
Druga: Letonija ili HR, Nemci, Grci ili Holandjani, Litvanija ili Turska, Engleska ili Ceska, Spanija.

Predlozi? Ako sve bude kako treba, prva grupa je duplo jaca od druge :( Verovatno necemo ici na zvezdicu vec na to prvo mesto, ali... Ima li ko kakav pametan predlog?

From: Ogi

This Post:
00
272538.18 in reply to 272538.17
Date: 9/27/2015 1:11:04 PM
Overall Posts Rated:
172172
ma kakvi predlozi-zadnji put se taktiziranje obilo o glavu. Samo pobede bre !

From: Dumbarajko

This Post:
33
272538.19 in reply to 272538.17
Date: 9/27/2015 4:35:53 PM
Overall Posts Rated:
740740
Treba napraviti unapred racunicu i pretpostaviti grupe.

Prva u kojoj bi i mi bili bi najverovatnije izgledala ovako: Izrael (domacin), Francuska, Italija, Madjarska, Srbija, Poljska.
Druga: Letonija ili HR, Nemci, Grci ili Holandjani, Litvanija ili Turska, Engleska ili Ceska, Spanija.

Predlozi? Ako sve bude kako treba, prva grupa je duplo jaca od druge Verovatno necemo ici na zvezdicu vec na to prvo mesto, ali... Ima li ko kakav pametan predlog?

Kao sto bi "neko" rekao, stvarno se divim ljudskoj gluposti.

Dobro je da nisi raspisao referendum o tome sta bi i kako trebali da igramo.

Ako je za ovakvu odluku potrebno misljenje i predlozi srpske BB javnosti, onda stvarno ne vidim svrhu tvog bivstvovanja na celu mlade reprezentacije.

Plus verujem da imas sasvim dovoljno kvalitetnih ljudi u strucnom stabu koji bi trebali da budu pomoc prilikom donosenja ovakve odluke.

Imas supporter pa lepo otvori novu temu gde ce biti anketa da li treba da izgubimo 50-0 ili da igramo posteno za prvo mesto.

I onda na osnovu rezultata ankete ti odigraj kako masa kaze.

Cenim da ti je to najpametnije. Kad si vec mogao da odvalis ovakvu glupost sa prethodnim postom.

This Post:
22
272538.20 in reply to 272538.19
Date: 9/27/2015 5:39:40 PM
Overall Posts Rated:
136136
Dumba, daj vrati se svojim ustipcima. To ti najbolje ide

Ovo nije moj tim, vec tim zajednice, pa je normalno da svako moze nesto da predlozi i da bude ukljucen u moguci rasplet situacije. Ne vidim nista lose u tome, pogotovo sto smo vec izborili plasman u drugu rundu. A sto se tice mog bivstvovanja na "klupi", mislim da bi trebao prvo da se informises koliki je ovo posao, pa tek onda nesto da piskaras.

Ali dobro, ti si najpozvaniji da pricas o radu reprezentacija. Ipak si napravio toliki broj reprezentativaca, izdrzavao igrace sezonama i da ne zaboravimo cimanje oko objasnjavanja treninga stotinama novih menadzera :D

From: Dumbarajko

This Post:
00
272538.21 in reply to 272538.20
Date: 9/28/2015 12:06:31 AM
Overall Posts Rated:
740740
Dumba, daj vrati se svojim ustipcima. To ti najbolje ide

Ovo nije moj tim, vec tim zajednice, pa je normalno da svako moze nesto da predlozi i da bude ukljucen u moguci rasplet situacije. Ne vidim nista lose u tome, pogotovo sto smo vec izborili plasman u drugu rundu. A sto se tice mog bivstvovanja na "klupi", mislim da bi trebao prvo da se informises koliki je ovo posao, pa tek onda nesto da piskaras.

Ali dobro, ti si najpozvaniji da pricas o radu reprezentacija. Ipak si napravio toliki broj reprezentativaca, izdrzavao igrace sezonama i da ne zaboravimo cimanje oko objasnjavanja treninga stotinama novih menadzera

A sad samo zamisli da Sale Đorđević radi isto što i ti.

Da za svaku veliku odluku on pita javnost Srbije za mišljenje, jer želi da svako bude uključen u mogući rasplet situacije.

Kao što sam ti već napisao, daj lepo novu temu sa anketom o tome šta treba raditi pa da glasamo.

Ali obavezno daj opciju i OSTALO, možda neko ima neko razmišljanje koje ti nisi stavio pod opciju 1 i 2.

Ipak smo mi zemlja sa 7 miliona selektora, glupo bi bilo da nas ograničiš na odgovor pod A i odgovor pod B.

Tako da onda lepo ti i tvoj stručni štab možete da se fokusirate na "pravljenje tolikog broja reprezentativaca, izdržavanje igrača sezonama i, da ne zaboravim, cimanje oko objašnjavanja treninga stotinama novih menadžera". Sve bitne odluke prepusti anketama i milionima srpskih selektora.

Pohvalio bih tvoj dosadašnji rad u reprezentaciji (a i rad celog stručnog štaba), ali me strah da se to pogrešno ne shvati, pa zato neću, jer, koliko vidim, ovde se teško vari kad neko nekom čestita.

Rekao sam dosadašnji, jer budućeg teško da će biti, pošto je sve prepušteno zajednici, jer ipak je ovo tim zajednice.

From: dremu

This Post:
11
272538.22 in reply to 272538.21
Date: 9/28/2015 5:40:23 AM
Overall Posts Rated:
4545
Prste varnice izmedju rivala iz konferencije :-D

Ljudi evo ja moram da kazem, iako nisam clan staba ili rasadnik reprezentativaca... Nismo mi Spanci da igramo na zvezdicu, idemo Srbijaaaa!

Advertisement