haklısın hocam batı yakası dolmaya başladı. vahşi batı
)
yalnız şu anda tablo gösteriyor ki isteyen biraz kasıp bir iki yerinde takviyeyle üst lige çıkabilir. favorilerden fener heat bu sezon iyi oyuncularını satmaya çalışıyor artık yeniden yapılanmaya mı gidiyor bilemiyorum bir de ilginçtir ki takımında çok sakatlık baş gösteriyor. geçen sezonun en etkili takımlarından zonguldak kömürspor şimdilik pek aktif görünmüyor, en son görülme tarihi 23 mayıs olarak gözüküyor. ben açıkçası fener heat maçını da kaybetseydim drafta yönelik bir sezon geçirebilirdim. gerçi bot takımların olduğu yerde son sıralara oynamak pek mümkün değil gibi. bu sezon draftlarında malumunuz 18'lik tüm zamanların en iyisi bot takıma düştü. aslında kaliteli bir iki tecrübeli adam alıp şampiyonluğa oynayabilirim ama antrenör ''kariyer uzatmalı'' olmadan bu tarz oyunculara yönelmek istemiyorum. öbür türlü yetenek düşüsünü yavaşlatmak zor. son zamanlarda aktif takım sayısı arttığına göre bundan sonra 4.liglerin daha zorlu geçmesi olası. yani bu sezon çıkmak isteyen için iyi bir fırsat var gibi duruyor. benimde biraz kafam karıştı bilemedim nasıl bir yön çizeyim