Ciekawa sytuacja w play offach wyszła, mi się poszczęściło z masakratorami - faule i kontuzje jego zawodników. Ty przegrałeś niestety z Black Wolfs. Generalnie, nie polecam strefy 2-3. To dość kiepska taktyka, obwodowi bardzo łatwo wjeżdżają przy niej pod kosz, a poza tym, na jednej z pozycji podkoszowych broni SF, który raczej nie obroni podkoszowych rywali. Sądzę, że przez to przegrałeś.
Ja w dzisiejszym meczu straciłem z powodu kontuzji dwóch kluczowych graczy, z nimi wynik byłby lepszy, ale pewnie przegrałbym i tak. Zobaczymy co jutro.
A jeśli przegram, to awansuje Black Wolfs, i ja na podstawie bilansu, co sprawia, że w kolejnym sezonie awans będzie znacznie prostszy ;)
Widzę, że sprzedałeś podstawowego PG. Czyli zostawiasz Ościka? Ja bym robił mu dużo DR oraz JS teraz, bo wydaje mi się po statystykach, że nie ma tych skilli wysokich. A niestety, gdy ma duże IS, ale małe DR, to nie będzie sam kreował dużo rzutów, co sprawia, że będzie rzucał te 16 pkt średnio, na powiedzmy 8/12 z gry, ale więcej oddać rzutów będzie mu ciężko.
Gratuluję MVP! Choć liczyłem, że Pistas dostanie ;)
Last edited by Blekitny at 12/30/2017 2:00:43 PM