BuzzerBeater Forums

Pomoc - Polski > Infrastruktura wokół hali

Infrastruktura wokół hali

Set priority
Show messages by
From: Michael

This Post:
00
298510.12 in reply to 298510.9
Date: 3/20/2021 6:00:27 AM
My Entire Team Sucks
II.2
Overall Posts Rated:
192192
skauci nie zawsze prawde mowia :)

Everybody lies. ;)

This Post:
11
298510.13 in reply to 298510.11
Date: 3/20/2021 6:08:37 AM
My Entire Team Sucks
II.2
Overall Posts Rated:
192192
coz czasem mydla oczy pod katem u21 tym wlascicielom z zawodnikami drugiego czy trzeciego sortu zeby miec szersze zaplecze.

wiem wiem na przestrzeni czasu i tak dalej moze wiele sie zmienic ale namawianie kogos do rezimu treningowego pod u21 wiedzac ze szanse tego gracza sa iluzoryczne nie jest do konca w porzadku bo prowadzac efektywniej trening taki menago wyszedlby lepiej a tymi szansami na kadre daje sie skusic...

Twój post jest tak ogólny jak zarzut, który wcześniej postawiłeś. Podaj konkret: skaut X, użytkownik Y, zawodnik Z.

Wedle mojej wiedzy, nie ma szans aby dobrze trenowany gracz nie otarł się o kadrę. A to czy będzie grał, to już kwestia formy, taktyki, itd. Powód jest bardzo prosty - nie mamy tylu chętnych do treningu, nie mówiąc już o dobrym treningu.

A to, że skauci na początku sezonu wysyłają ogólne info, czy zajawki z szablonu "kopij-wklej", to IMO jest powód do pochwały ich pracy, a nie krytyki.

This Post:
00
298510.15 in reply to 298510.14
Date: 3/27/2021 7:58:18 AM
My Entire Team Sucks
II.2
Overall Posts Rated:
192192
konkret mam ale co on zmieni?

Moim zdaniem dzięki temu, niewielkim wysiłkiem można wprowadzić drobną zmianę plus, lub przynajmniej postarać się wyeliminować pewne błędy.

Gdybym był złośliwy i zastosował Twoją logikę, to bym napisał "po co zamieszczasz swoje wypociny na forum, skoro one nic nie zmienią?". ;)
brawo zatem skoro za klamanie uwazasz ze naleza sie Tobie czy wam oklaski.

Ja tam żadnych braw nie oczekuję, to raz. Dwa, nawet nie chciało Ci się sprawdzić kto jest w sztabie kadry - a mnie tam po prostu nie ma. Żeby ocenić ilość chętnych do treningu naszych graczy nie trzeba być specjalnie przenikliwym. Trzy, potrafię sobie wyobrazić sytuacje kiedy za kłamanie należą się brawa - np. jeśli jakiś polityk wszystkich i wszędzie oszukuje na arenie międzynarodowej, a jest to z korzyścią dla jego kraju - jak najbardziej zasługuje na słowa uznania. Żeby było jasne, nasi umiłowani przywódcy nie zaliczają się do tej kategorii, a jeśli już coś mają z tym wspólnego, to są właście oszukiwani przez innych. ;)
te zajawki mozna zrobic dwie czy trzy i nie mamic ludzi. albo chociaz bardziej racjonalne w przekazie.

Moje doświadczenie z podobną korespondencją jest takie, że zawsze jak miałem ciekawego gracza, to było zapytanie + pewne ogólne instrukcje, a dopiero w toku późniejszej korespondencji ustalaliśmy pewne szczegóły. Ja nie mam co do takiej formy zastrzeżeń, ale nie wszystkim to musi odpowiadać.
napisalem tylko ze nie zawsze skaut prawde powie :)

Nie ma ludzi nieomylnych. :)

From: Kowal
This Post:
00
298510.17 in reply to 298510.16
Date: 3/28/2021 3:55:35 AM
Penetrator City
IV.24
Overall Posts Rated:
308308
Dobrze jest mieć centrum powrotu do zdrowia.
Przynajmniej ja jestem zadowolony od kiedy mam odpukać żadnej poważnej kontuzji tylko meczowe.

Last edited by Kowal at 3/28/2021 3:59:31 AM

This Post:
00
298510.18 in reply to 298510.17
Date: 3/31/2021 10:13:13 PM
Pszczyna Team
Naismith
Overall Posts Rated:
219219
Sklep z gadzetami chyba tez? Jednak ta kasa piechota nie chodzi a chyba budynki sie nie psuja?