Hehe, mislim da so bili tudi Celjani prepričani, da bomo igrali na zunanje položaje ;)
Ne, iskreno sem to ekipo sestavljal zadnjih 10 sezon ravno s tem v mislih, da lahko branimo vse položaje in napadamo na vse načine.. Tako da najbrž tudi jaz do zadnje ne bom vedel, kako bom pristopil. Mislim da niti ni tako važno. Mogoče malo pogledam, nad koga spustim Beresa, da ga poje (danes je tisti Grk, ki želi biti MVP, imel maaaalo slabšo tekmo, ker ga je kril Beres)...
Kar se tiče prve lige - sem bil že dvakrat, enkrat izpadel namerno, lani pa po pomoti, se mi ni dalo toliko igrati, pa sem še v samem boju za obstanek pozabil nastavit postavo. Kar se mene tiče, ni noben bavbav tista liga.. V prvo sem bil na podobnem kot ti, ekipe še nisem pripravil, ampak sem opazil da je bila druga liga tisto leto precej šibka, pa sem kupil centra in napadel - in jo osvojil. Potem sem kupil še dva igralca za prvo ligo, takrat je bil moj "War Chest" še precej obsežnejši, pa sem bil že v prvo v končnici. Tako da res ni nevem kaj. So pa prihodki noro višji :)