am incercat eu Jump Shot la PF si SF si sare asa: JS cam la 2-3 sapatamani si DV, IS si parca si HD da nu mai sunt sigur, cam la 8-9 saptamani sau uneori daca esti norocos cam la 7. nu prea mi se pare ca renteaza decat daca antrenezi extreme si pe post de PF un C care vrei sa-l faci PF. One on One nu am antrenat la cele 2 posturi, dar poti sa te uiti pe global ca iti dau baietii detalii acolo daca ai timp sa cauti. apropo de cand sunt eu pe buzzer de cand au murit piata de transferuri merita sa antrenezi doar pe termen lung si sa faci un jucator ca pentru tine si sa-l vinzi daca vrei sa faci bani, ideeal e cum ai zis tu extreme. eu alta solutie nu vad. de 2-3 sezoane imi bat capul si nu gasesc nimic. daca te uiti cu atentie banii care i-am facut din transferuri au fost in sezonul 15 cand inca mai mergea, apoi s-a rupt tot nu se mai vinde nimic la pret rezonabil. cam idioata economia pe buzzer si asa a fost de cand o stiu eu. diferenta e ca inainte merge piata de transferuri, acum nimic. e din ce in ce mai prost. daca mai schimba ceva in mai rau ma gandesc serios sa ma las. si raman si eu la 3 managere.
Last edited by Iwillsurvive at 4/27/2011 2:44:49 AM