BuzzerBeater Forums

BB România > [U21] Thread generic pe termen lung

[U21] Thread generic pe termen lung

Set priority
Show messages by
This Post:
00
325311.12 in reply to 325311.11
Date: 10/11/2024 11:54:26 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Mai dau un update legat de sezonul in curs. Practic suntem a 4a echipa ca valoare, Spania, Rusia, Lituania si Bosnia sunt foarte puternice. Cei 3 pivoti ai lituaniei au salarii mai mari decat intreg lotul nostru.

Noi avem 4 sau 5 jucatori care de fapt sunt jucatori pregatiti pentru NT si nu sunt utilizabili. Am incercat sa fac ceva cu ei dar cam degeaba. Continuam lupta noastra, insa sezonul acesta am tras echipe destul de grele si au venit si in primele 3 meciuri consecutive.

Planurile noastre nu se schimba si continuam sa tragem pentru viitor. Am reusit sa aducem inapoi in tara un potential 11 la Pandurii Targu Jiu (105295), multumim pentru efort.

This Post:
00
325311.14 in reply to 325311.13
Date: 10/21/2024 1:09:33 PM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Doua infrangeri destul de amare. Lituania la 48 de puncte si Azerbaijan la 25.

Azerbaijan au dat CT, si au o generatie buna, felicitarile mele catre ei.

Noi avem un lot ok, insa avem un fel de grupa mortii cu 4 echipe foarte puternice, si azerbaidjan care ne-a prins cu un CT.

Suntem departe de unde ne dorim sa fim, insa ne continuam drumul.

Ne asteapta ultimul meci greu cu Bosnia si hertegovina, apoi 2 meciuri cu echipe comparativ cu a noastra. Sezonul acesta nu merge nicaieri, asteptam curand amicalele.

Hai Romania!

This Post:
22
325311.15 in reply to 325311.14
Date: 11/6/2024 12:22:36 AM
Irelevantii
II.4
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Irelevantii II
Campania noastra se apropie de final. Vom iesi cu 1 victorie din 7 meciuri.

Grupa noastra a fost foarte puternica cu Lituania si Azerbaidjan avand un solid 5-1 pe locurile 1 si 2. Spania, Rusia si Bosnia, 3 comunitati foarte bune care se bat pentru locurile 3-5.

Nu face cinste acest 1-7 lotului nostru, probabil mai corect era un 3-5, insa eram departe de a fi calificati.

Partea pozitiva este ca am setat deja bazele pentru viitor. Multi manageri s-au pregatit pentru draft ul care urmeaza cu antrenori si cash pentru a cumpara jucatori tineri. Va rog sa investiti in draft daca aveti ocazia si daca nu doriti sa antrenati deoarece se vor cumpara multi jucatori la inceputul sezonului viitor.

Multumesc celor care au antrenat si continua sa antreneze.

Lucrurile vor incepe sa se imbunatateasca curand.

Hai Romania!