BuzzerBeater Forums

BB Israel > עדכון - שינויים במנוע

עדכון - שינויים במנוע

Set priority
Show messages by
This Post:
00
55425.12 in reply to 55425.8
Date: 10/29/2008 6:50:39 AM
Overall Posts Rated:
1010
אתה צודק.
קח לדוגמא את הקבוצה שלי העונה.
יש טענה גם שטקטיקות איטיות ישפרו את אחוזי הקליעה
בעיקר לקבוצות עם אופנסיב פלואו גבוה.
כמובן שזה בולשיט ולהקתו...
בטקטיקות האיטיות בקושי מסרנו 10 אסיסטים
כשיש לך בקבוצה רכזים עם 12+ במסירה
ושוטינג וסמול עם 9+ והאחוזים היו רעים כמו בטקטיקות המהירות

אין לי משוג איפה קראת את עניין האחוזים שקשורים בפלואו ובקצב האיטי אבל זה אכן בולשיט ולהקתו .. כמו שאמרו הביברים , קצב מהיר עד היום היה עדיף לכל הקבוצות .. מי שפעל אחרת די נדפק וגם אתה בין השאר ואולי ביגלל זה לא מימשת את הפוטנציאל של הקבוצה שלך .. אתה יודע מה אני חושב על הקבוצה שלך כבר ובקצב מהיר/רגיל, יהיו יותר נקודות וכך יהיו גם יותר מסירות ואז תנצל את המוסרים שלך..

בנוסף למה שאמרת אני גם חושב ואמרתי שיש הרבה דברים שהם מעבר לחוקים וצריך ללמוד תוך כדי וותק וניסיון במשחק כי המערכת והמנוע באמת ממוחשבים הרבה יותר ממה שאנשים משערים. יותר מכך, אני בספק אם השינוי בטקטיקות של הקצב האיטי יהיה כה גדול.. כי עדיין אני לא רואה בידיוק לאיזה קבוצות כן יתאים קצב איטי, ואם ביכלל זה יהיה עדיף להם בכל זאת מקצב מהיר? הם לא אמרו באיזה תחום נעשו השינויים ולמי כן יתאים הקצב האיטי עכשיו, ואני חושב עדיין שקצב מהיר/רגיל מתאים ועדיף לכולם עד שאני אראה אחרת .

וכמובן אני מצטרף עם התודות לאהוד על התרגום המהיר :)

Last edited by Warrior at 10/29/2008 6:59:07 AM

This Post:
00
55425.13 in reply to 55425.12
Date: 10/29/2008 7:03:27 AM
Overall Posts Rated:
88

אין לי משוג איפה קראת את עניין האחוזים שקשורים בפלואו ובקצב האיטי אבל זה אכן בולשיט ולהקתו ..

זה מרומז מהחוקים שאומרים שבטקטיקות איטיות איכות הזריקות תעלה
ומשיחות עם אנשים בגלובל שמתיימרים להבין את המשחק...

החוקים גם אומרים שאופנסיב פלואו גבוה מתבטא בפחות איבודים ויותר אסיסטים
אצלי רק העניין הראשון נכון
אנחנו בקושי מאבדים כדורים
כולל כאשר משחקים מולנו לחץ
אבל האסיסטים ממאנים להגיע...

This Post:
00
55425.14 in reply to 55425.13
Date: 10/29/2008 7:15:48 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני מאמין שיש רף מסויים של מסירות.. לדוגמא ל40+ לא נראה לי שאפשר להגיע גם עם פלואו 10 .. ברור שיש מקרים יוצאי דופן אולי ברוב הפעמים ברמות הנמוכות אבל זה די נדיר כאמור עד כמה שאני יודע..

אז בהתחשב בזה שכולם אצלך מוסרים כמו שאמרת , מן הסתם שהמסירות יתאזנו קצת ולאו דווקא הרכזים יעשו את כל עבודת ניהול המשחק.. שנגיד אם תביא את מטי שדה אליי אני בטוח שהוא ימסור בכמויות, שאגב זה מה שהוא עשה בקבוצה הקודמת שלו הוא היה רכז טבעי יחיד[אצלך יש עוד את נפתלי כמחליף ונעזוב את כל המוסרים האחרים שגם ברמה גבוהה] ואתה יודע מה היה ממוצע המסירות שלו בעונה הקודמת .. אני חושב שזה הגורם המשפיע העיקרי .. שזה טוב בעיקרון .. זה מתאזן בין כולם ואתה לא מסתמך רק על שדה או נפתלי מבחינת ניהול המשחק .

אז אתה יכול להשאיר רק מנהל משחק אחד ולהעיף את כולם ולהביא מוסרים פחות טובים אבל מספר המסירות הקבוצתי בממוצע לא ישתפר ואולי גם יירד מעט.. הדבר היחיד שיעלה זה הממוצע של אחד הרכזים שתשאיר ככה שאני לא חושב שאתה צריך להיות מאוכזב מהמצב, שדי הגיוני..

From: Ehud

This Post:
00
55425.15 in reply to 55425.14
Date: 10/29/2008 8:01:32 AM
Overall Posts Rated:
274274
שמעו - מה זה מסירות??

אס' זה לא מסירות.

האס' מושפעים גם מאחוזי הקליעה של השחקנים שלך - כי אם החטיאו זה לא נחשב אס' - אבל זה עדיין לא אומר שלא היית מסירה טובה והאופנסיב פלאו נמוך...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
55425.16 in reply to 55425.14
Date: 10/29/2008 8:08:40 AM
Overall Posts Rated:
88
אין לי בעיה גם שיהיו לי 10 אסיסטים במשחק לכל הקבוצה
בתנאי שהם יהוו אחוז נורמלי מסך הקליעות
אצלי למשל
רק 44 אחוז מהקליעות באות מאסיסטים.
קח את ארתור למשל
אצלו זה 56!
אצלי זה עם אופנסיב פלואו ממוצע של 6 גבוה
אצלו זה 4 בינוני

וזו סתירה די רצינית למה שהחוקים טוענים...
אז נכון, הקלעים של ארתור מדהימים
אבל זה לאו דווקא צריך לגרום ליותר מסירות
אולי דווקא ליותר מהלכים אישיים.
קח לדוגמא את יותמרז עם האופנסיב פלואו הכי גרוע בליגה
וגם אצלם אחוז האסיסטים יותר טוב מאצלי
45.
אולי השחקנים שלי אגואיסטים ומעדיפים לזרוק
או שאין לי מושג - שזה יותר הגיוני...

כמו שאמר פעם מישהו בפורום
מנוע, מנוע, מנוע, אוי אוי אוי אוי...

Last edited by yanivsag at 10/29/2008 8:09:30 AM

From: Shay

This Post:
00
55425.17 in reply to 55425.16
Date: 10/29/2008 8:12:04 AM
Overall Posts Rated:
00
איך אתה מחשב כמה נק' מגיעות מאסיסטים? אם יש שלשה או עונשין או משהו בסגנון איך אתה מחשב?

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
From: yanivsag

To: Shay
This Post:
00
55425.18 in reply to 55425.17
Date: 10/29/2008 9:01:58 AM
Overall Posts Rated:
88
כמה נקודות זה מאד קשה לחשב,
כי צריך לראות את כל המשחקים ולרשום...
אני דיברתי למעלה על אחוז הקליעות המוצלחות שבאות מאסיסטים
שזה בעצם מספר האסיסטים לחלק במספר הקליעות המוצלחות

דרך אגב, גם אצלך מדובר באחוז מרשים מאד...
55.5
יופי של רוח צוות בקבוצה

From: yanivsag

To: Ehud
This Post:
00
55425.19 in reply to 55425.15
Date: 10/29/2008 9:13:15 AM
Overall Posts Rated:
88
שמעו - מה זה מסירות??

אס' זה לא מסירות.

האס' מושפעים גם מאחוזי הקליעה של השחקנים שלך - כי אם החטיאו זה לא נחשב אס' - אבל זה עדיין לא אומר שלא היית מסירה טובה והאופנסיב פלאו נמוך...

נכון,
אבל האחוזים הנמוכים משפיעים גם על זריקות שבאות מאסיסטים וגם על כאלה שלא באות מאסיסטים באותה מידה
למרות שאני מניח שגם הדרייבינג משפיע כאן
ועוד כל מיני דברים אחרים
כלומר דרייבינג גבוה מאד
יוריד את מספר האסיסטים וכו'

מנוע לא פשוט...

Last edited by yanivsag at 10/29/2008 9:13:59 AM

This Post:
00
55425.20 in reply to 55425.16
Date: 10/29/2008 9:51:43 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני אצטרף לאהוד ששכחתי להגיד שכמובן זה הרבה תלוי בקלעים שלך וזה מקשר אותי גם לנושא ארתור.. האחוזים מתבטאים ברמת הקליעה והיכולת בהתקפה של הקבוצה.. וההצלחה בטקטיקה כמובן . ברור שיש לך קלעים מדהימים אבל אולי דווקא כשיש מסירות טובות הזריקות לא מסתיימות בסל זה גם דבר שצריך לקחת בחשבון אולי יש פה רק עניין של מקריות וקח גם בחשבון שבמקרה של יותמרז הוא משחק פנימה אל תשכח , זאת טקטיקה שמניבה קצת יותר מסירות מטקטיקות אחרות בדר"כ.. גם ארתור לא חסך העונה בטקטיקה הזאת ולך זה מתאים במיוחד לדעתי עם שדה והגבוהים הטובים ..

אל תשכח גם שהחישוב שאתה עושה לא כולל את הגביע עד כמה שזכור לי .. רק את הליגה . וכן כמו שאתה אומר המנוע הוא די מורכב ומשוקלל מהרבה דברים אבל אין לך על מה להיות מאוכזב כי המצב יכול להתהפך עונה הבאה כשתשנה אולי מעט טקטיקות ותשחק עם הרוטציות .. הפוטנציאל למסירות ברמה גבוהה קיים ולכן אין לך מה לדאוג זה יגיע בסוף .

This Post:
00
55425.21 in reply to 55425.20
Date: 10/29/2008 1:23:14 PM
Overall Posts Rated:
55
קודם כל אני שמח שאני קיבלתי עת הערך "נושא " מפי מאמן הנבחרת.
לכבוד הוא לי!
הרשה לי לתקן אותך בקטנה עופר :
כמעט ולא שיחקתי פנימה העונה כי בקבוצה שלי ברגע שאני משחק פנימה אני פוגע בגארדים שלי שכמעט ולא זורקים משלוש ויש לי בממוצע 40% לשלוש כך שמבחינתי זו פגיעה רצינית.
לקבוצות שיש להם שחקני פנים מעולים וגארדים פחות טובים זה בהחלט מתאים.
אני חושב שהדבר החשוב ביותר זה איזון ברמה בין גבוהים לנמוכים ואז די קשה להפתיע אותך בסגנון כלשהו.
דבר נוסף בקשר לאסיסטים ששמתי לב זה כאשר לפוינט או לגארד יש דרייבינג גבוהה מאוד הוא יעדיף ללכת לבד לסל ופחות למסור.
תודה לאהוד על התירגום המהיר ואני חושב שהשינויים הם טובים אבל יחסית מינוריים.

This Post:
00
55425.22 in reply to 55425.21
Date: 10/29/2008 2:04:47 PM
Overall Posts Rated:
88
מבחינה לוגית, עניין הדרייבינג הגיוני אבל גם הוא לא מיושם אצלי... למעט מתי שדה, אין לי אף שחקן עם יותר מ9 והחבר'ה עדיין לא מרבים למסור, כולל נפתלי עם ה12 במסירה ו8 דרייבינג בלבד.
כמו שאמרתי קודם, יש לא מעט דברים במנוע הזה שאין לי מושג ירוק בהם.

Last edited by yanivsag at 10/29/2008 2:06:33 PM

Advertisement