Na samom pocetku nove 2009. godine predlazem da pokusamo da okrenemo novo poglavlje u radu repke. Da budem precizniji, ideja ja da probamo da napravimo takav mehanizam koji ce funkcionisati bez obzira ko je selektor a cija ce namena biti da istome olaksa rad i donese bolje rezultate. Ja se sa svoje strane obavezujem da sve nase dogovore realizujem u potpunosti i da saradjujem sa svima bez razlike.Molio bih vas da se uzdrzavate od svadja i rasprava i da komunikacija bude konstruktivna i otvorena. Dajte da razmisljamo gledajuci u buducnost, bez vracanja na stare sukobe i razmirice.Ucinimo jos jedan napor da pokusamo da stvari organizujemo na najkvalitetniji moguc nacin.Ono sto bih vas molio je da razmislite o sledecim stvarima:I) Vlasnici reprezentativaca:- da li nameravate da ih zadrzite ili prodate i ako ih prodajete - kada to planirate,- kakav trening dobijaju (redovan/neredovan, samo ta pozicija ili vise pozicija, koji tip treninga)- da li zelite da trening reprezentativca podredite interesima reprezentacije- da li nameravate da vodite racuna o njihovom GS-u (GS treba da bude minimum Strong)2) Vlasnici kandidata za reprezentaciju - bice direktno kontaktirani sa moje strane a ideja je da se izjasne o istim pitanjima kao i vlasnici reprezentativaca uz dodatnu obavezu da obavestavaju strucni stab o napretku igraca.3) Scouting potencijalnih reprezentativaca- da li zelite da se bavite pronalazenjem potencijalnih reprezentativaca4) Odredjivanje taktika reprezentacije za buduca takmicenja/utakmiceSto se ove stavke tice - BB mailom cu konktaktirati one za koje smatram da su najkvalifikovaniji da ucestvuju u kreiranju reprezentativne strategije.Vezano za stavku 1, molio bih da se o njoj putem BB-maila izjasnite do nedelje.Bilo kakav komentar, predlog, dopuna je dobro-dosao.I jos jedna napomena, nemojte ovde na forumu javno iznositi skilove igraca, planove koje imate sa njima i sl. Ovaj forum je ipak javni.Hvala unapred na saradnji.
Popeye 91 i schmelle pogledajte II temu o repki i javite mi sta cete od skautskih funkcija...
ja se javljam da budem ino-scout ocu da vidim i ja inostranstvo. moje preporuke: igram ovo 2 meseca,camim svaki dan tj.vece ispred racunara(srecno ozenjen covek),citam forum i ponesto pitam i ja mislim najbitnije zelim da ucestvujem. prihvatam bilo koje zaduzenje al da nije bezobrazno :))).pozdrav
Popeye 91 i schmelle pogledajte II temu o repki i javite mi sta cete od skautskih funkcija...treca liga (1 do 8) =))
ja se javljam da budem ino-scout ocu da vidim i ja inostranstvo. moje preporuke: igram ovo 2 meseca,camim svaki dan tj.vece ispred racunara(srecno ozenjen covek),citam forum i ponesto pitam i ja mislim najbitnije zelim da ucestvujem. prihvatam bilo koje zaduzenje al da nije bezobrazno)).pozdrav
Ukoliko imas nedoumicu koje igrace da registrujes upisuj ih u excel tabelu sve sa imenima, ID brojevima, platama, godinama i potencijalima.