Witam,
jam ten Szefciu wspomniany, co tu jeszcze nie raczył się wpisać ani razu...
Jestem jeszcze bardzo świeżutki w tej grze, a w kwestii reprezentacji miałem jeszcze więcej do nadrobienia, więc trochę mi to trwało, żeby cokolwiek mądrego tu Wam prezesi napisać ;)
Ale teraz baza jakaś już jest...Mniej więcej wiem czego od juniorka oczekiwać, a komu mówić prosto w twarz, że miernotę mi wciska ;)
Przepraszam więc za okres braku odzewu z mojej strony i jednocześnie liczę na trochę wyrozumiałości ;) Szybko się wszystkiego uczę, więc myślę, że z każdym dniem współpraca będzie nam się lepiej układała...
Zawodników od al_saida już mam i z ich właścicielami kontakt został nawiązany...Od jutra znowu moje maile nawiedzą Wasze skrzynki...;)
A co do grajków, których moglibyście mi polecać...Al_said jakimś magicznym sposobem przeszperał całe zasoby polskiego BB i mam prawdopodobnie wszystko, co ma 18lat i pensję powyżej 4600....Ale może mimo to mnie zaskoczycie...;)
Będę się starał prowadzić także w miarę możliwości eksperymantalnie grupę (chciaż grupkę...grupeczkę? ;)) grajków z najwyższymi potenacjałami...Może rzeczywiście one kiedyś zadziałają...
Poszukuję:
WIEK - bezwzględnie 18lat
PENSJA - około 4500$
POTENCJAŁ - minimum allstar
lub
WIEK - 18lat
PENSJA - nieistotna
POTENCJAŁ - MVP lub historyczny zawodnik lub legenda koszykówki
Jeśli by się okazało, że jakimś trafem Twój grajek mimo niższej pensji (3700-4500$) ma tylko z jedną-dwie cechy poniżej słabej i kilka porządnych to proszę chwal się tutaj...
Dziękuję za uwagę, przepraszam za długość posta i pozdrawiam ;)
Szefciu
Last edited by Żegnalski_Jestem (playing epilog) at 5/23/2008 5:59:37 PM