BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım Seçimleri - Tartışma

A Milli Takım Seçimleri - Tartışma (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: bigmek

This Post:
00
93335.12 in reply to 93335.11
Date: 6/3/2009 8:37:34 AM
Overall Posts Rated:
00
hayret seninle hemfikiriz gerçekten şaşırdım ama sözlerine sonuna kadar katılıyorum hatta seçileceğine bende eminim ve konuşma yapmadan kimsenin seçileceğinede inanmıyorum illaki arkadaşın hataları olmuştur bunlardanda ders almıştır (inşallah çünki milli takımı yönetecek ) son olarak bunlar gerçekten olumsuz deil hem oy vereceklerin kafalarındaki soru işaretlerini giderecek hemde adayı insanlara tanıtacak bi yazı olmus eline sağlık bu arada azerbaycan da aday olmuşsun görmemiştim ben çekildim kardeşim ve sen varsın türk olarak rakibiniz azeri bi çocuk var o olabilir

This Post:
00
93335.13 in reply to 93335.11
Date: 6/3/2009 9:09:12 AM
Overall Posts Rated:
153153
kulüp takımı yönetmekle milli takım yönetmek apayrı şeyler arkadaşlar. milli takımın ne kendine özel bütçesi, ne salonu, ne draftı, ne transfer piyasası, ne de antrenman menüsü var. sadece kulüp takımlarından gelen oyuncuları, sıradaki rakibin oyuncularını ve maçlarını analiz ederek doğru bir şekilde sahaya süreceksiniz, hepsi bu. furqan'a taktik ve rakip analiziyle ilgili somut örnekler üzerinden soru sorarak, bu oyunu ne kadar bildiğini yada bilmediğini anlamaya çalışmalıyız. herkesin takıldığı nokta olan furqan'ın kendi kulüp takımıyla sürekli aynı ligde mücadele ediyor olması eğer bariz taktik hata yaparak maç kaybetmesinden kaynaklanıyorsa o zaman milli takımı çalıştıramaz demektir, yani yoğunlaşmamız gereken nokta burası. eğlenceli bir ortamda geçmesi gereken bir olayı sinir harbine ve ağız dalaşına çevirmeyelim lütfen. altı üstü keyifli zaman geçirmek için oynadığımız bir oyun bu, kendimizi fazla kaptırmayalım. memleket meselesi değil sonuçta..:)

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
93335.14 in reply to 93335.11
Date: 6/3/2009 9:13:31 AM
Overall Posts Rated:
4444
hocam soylediklerine katılıyorum ama bn senn burada milli takıma aday olmanı beklerdim suan için oy kullanabilecegim bi aday yok ama sen aday ol gözüm kapalı oy atayım :))

This Post:
00
93335.16 in reply to 93335.13
Date: 6/3/2009 9:17:30 AM
Overall Posts Rated:
88
Aynen katılıyorum milli takım apayrı bir kulvar ve milli takımda gelecek başarı milli koç kadar milli oyuncu sahiplerininde başarısı diye düşünüyorum.
Milli koçun kendi takımında yaptıklarının milli takım için bir önemi olmadığını düşünüyorum eğer öyle olsaydı andaç hoca ile kupaları toplardık, sonuçta bizim elimizde sihirli bir değnek yok bizim görevimiz eldeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirmek.

This Post:
00
93335.19 in reply to 93335.17
Date: 6/3/2009 9:21:53 AM
Overall Posts Rated:
00
son yorumlarda harika zaten arkadas açıklama yaptı ama kısır bi seçim oluyo çünki diger adaylar formu kullanmıyo seçilecek adayın formu aktif kullanan iletişimi güçlü taktik ve oyun bilgisi iyi biri olması lazım

From: Firavun

This Post:
00
93335.20 in reply to 93335.12
Date: 6/3/2009 9:25:43 AM
Overall Posts Rated:
00
hocam 3 kişi aday olarak konuşma yapmış
ama sanki tek furkan konuşmuş gibi davranılıyor...
üstelik daha şimdiden seçileceğine kesin olarak bakıyorsunuz burada neler oluyor anlamış değilim. 3 -5 kişinin oyuyla mı seçiliyor MT
şu milli takımın 2 sezonunu lütfen heba etmiyelim.
milli takım deneme tahtası değildir.
herkesi milli takım için göreve davet ediyorum.

This Post:
00
93335.21 in reply to 93335.3
Date: 6/3/2009 9:27:27 AM
Overall Posts Rated:
00
1)Adı üstünde 'milli takım' yani bu takım bizim ülkemizi ve bizi temsil ediyor.Aldığı her başarı bizim ligimizin tanınmasını sağlar.Eksiğe gelince oyuncuların açık özelliklerini görmeden bir şey söylemek zor fakat oyuncu yaşlarına baktığımız zaman en yüksek 25 en azından bir tane 27-28 yaşında tecrübeli bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum.
2)Verebilirim
3)Oyuncu alımında isteklilik düşer ama az oyuncu alındığında isteklilik düşüşü de az olur.Çıkartmada böyle bir düşüş yoktur.En fazla 18 oyuncu
4)Önce koça antrenmanın neden kesildiğini sorar ve onu ikna etmeye çalışırım.Yok yine vermem derse başka bir menajere satmasını isterim.Yok hiçbiri olmaz ise daha iyisini bulana kadar takımda tutar bulunca kovarım.
5)Belki bu oyunda yeniyim ama bu oyun dışında da basketbol anlamında tecrübe kazanılabilir yaklaşık 3 yıldır nba ve tbl yi yakından takip ediyorum ve bu takiplerim sırasında oyun anlamında birçok tecrübe kazandım ve bunları milli takımla paylaşıp milli takımımızı iyi yerlere götürmek istiyorum.

This Post:
00
93335.22 in reply to 93335.17
Date: 6/3/2009 9:28:35 AM
Overall Posts Rated:
88
Hocam bizimkisi sorgulama değil :) Adaylara merak ettiğim konularda bazı sorular sordum alacağım cevaplara göre de bir takım düşüncelerimi söyleyeceğim, aslında bu sorular adayların bir nevi bilgisini ölçmek için sonuçta aday olan tüm kullanıcıları tanımıyoruz yanlış kişilere oy vermek istemeyiz değil mi ? :)

Advertisement