I to jest jakaś konkretna odpowiedź bez owijania w bawełnę.
To nie oto chodzi, bo ja się nie obrażam z byle powodu - serio, ale wydaje mi się, że jak słusznie zauważyłeś,
warto przynajmniej powiedziec co i jak. Ja tam życzę reprezentacji wszystkiego naj... ale mógłbym sobie lekko zmienić rodzaj treningu gdybym wiedział co i jak i w perspektywie piszczy. Bo owszem mogę sobie wychodować legendarnego w rzucie np. z bliska,, ale jak to nie ma pomóc reprezentacji to wolę inwestowac w inne skile...Chodziło tylko o kontakt scauta i absolutnie o nic innego...
Pretensji nie mam ale :))) elektorat czasami ma swoje widzimisie i wymagania względem wybranego króla :))))
i musi mu przypomnieć czasami kto go wybrał, hehe, aby się za bardzo nie rozleniwił hehe...
Spox - nawet jak moja gwiazda się nie nadaje to tak będzie trenowana tak jak mam na myśl,i ale może warto przynajmniej
być w kontakcie...
Pozdrawiam serdecznie.
Elektorat był zawiedziony, elektorat jest już zadowolony. Władza wyższa U- najwyższa jest wyższa, bo umie się zachować - dlatego jest wyższa...:)))), a niższa jest niższa dlatego, że jednak jest niższa...:)))