είναι συνηθισμένο πάντα να υπάρχουν οι ηθικοί, οι "τύποις ηθικοί" και οι ανήθικοι χαρακτήρες,,,
όμως απο περιέργεια μου αρέσει που δεν ασχολείσαι με το παντελονάτο το να συμφωνούν 2 ομάδες να παίξουν χαλαρά με όφελος εναντίων τρίτης ομάδας...αφού επέλεξε τον εύκολο τρόπο , πήρε και το ρίσκο του να γυρίσει εις βάρος του το κόλπο που πήγε να κάνει στην ισπανία...
Καλησπέρα φίλε μου και καλώς ήλθες στο παιχνίδι.Χάττρικ παίζαμε σχεδόν όλοι μας, αλλά προσωπικά βρήκα καλύτερο το ΒΒ, μιας και είμαι φύση μπασκετική και το έχω παρατήσει πολύ καιρό τώρα το χαττρικ.Ένα μόνο πράγμα θα σου πω πάνω στο θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων.Κάποιες σεζόν πριν είχα προσωπικά στήσει αγώνα με την Γαλλία εις βάρος της Πολωνίας με σκόπο να περάσουμε εμείς και οι Γάλλοι στην επόμενη φάση.Το σχέδιο δούλεψε, περάσαμε, η μόνη διαφορά με σήμερα είναι πως τηρήσαμε την μεταξύ μας συμφωνία, χωρίς αυτό να αναιρεί πως αδικήθηκε η Πολωνία.Λίγες σεζόν πιο νωρίς όταν ο Τυφώνας ήταν NT δύο άλλες χώρες, Ισπανία και Βουλγαρία κάναν το ίδιο εις βάρος μας και είχαμε αποκλειστεί στη διαφορά πόντων!!!Το ίδιο έγινε και σήμερα. Παίχτηκε ένα άσχημο παιχνίδι ενάντιων των Ούγγρων, αλλά στα πλαίσια που επιτρέπει το παιχνίδι.Και αν είναι κάτι που έχω μάθει στο παιχνίδι είναι να προτιμάω να είμαι θήτης παρά θύμα.Εξάλλου ο Ακάγκε έδωσε το βάρος σε σημαντικότερες προτάσεις που είχε να σκεφτεί το σκ που μας πέρασε...