BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > σεζον 20

σεζον 20

Set priority
Show messages by
From: JK69ER

This Post:
00
216534.121 in reply to 216534.120
Date: 6/9/2012 5:57:44 PM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Bingo Έχω σταυρουδακι στον λαιμό και με την κόλαση δεν ταιριάζει.

This Post:
00
216534.122 in reply to 216534.116
Date: 6/10/2012 12:09:09 AM
Overall Posts Rated:
88

GOLD STARS εν. 21 Nations Army 77 - 94(46140723)
πολύ κακοστημένη 2-3 από τα αστέρια..η 2-3 ήταν εξαρχής κακή ιδέα από τη στιγμή που ο Ορέστης έχει έναν Εσμέριθ στην περιφέρεια...ακόμα νομίζω ο Βαλάντης μπορούσε να κάνει άμυνα στα ίσια στους ψηλούς του γηπεδούχου δεν χρειαζόταν να πάει σε 2-3...οι γηπεδούχοι έδωσαν περισσότερα και έτσι κλείδωσαν τη νίκη..πολύ σημαντική νίκη για τον Ορέστη που πλέον είναι μια ανάσα από την 4αδα..

Σε αυτό το ματς με εξέπληξε η άνετη επικράτηση του ορέστη, δεν διαφωνώ με την άποψη σου για το στήσιμο της άμυνάς μου αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η φτωχή επιθετική απόδοση της. Mε προβληματίζει και δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτά τα ομαδικά στατς που έβγαλα απέναντι στον ορέστη, πέτυχα μόνο 77 πόντους; Πάνω κατω απέναντι σε καλές ομάδες 90 και πλέον πόντους θα τους φάμε, επομένως θα πρέπει να πετύχω παραπάνω για να κερδίσω, όταν δεν συμβαίνει, η ήττα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

This Post:
00
216534.123 in reply to 216534.122
Date: 6/10/2012 7:25:00 AM
Overall Posts Rated:
10001000

GOLD STARS εν. 21 Nations Army 77 - 94(46140723)
πολύ κακοστημένη 2-3 από τα αστέρια..η 2-3 ήταν εξαρχής κακή ιδέα από τη στιγμή που ο Ορέστης έχει έναν Εσμέριθ στην περιφέρεια...ακόμα νομίζω ο Βαλάντης μπορούσε να κάνει άμυνα στα ίσια στους ψηλούς του γηπεδούχου δεν χρειαζόταν να πάει σε 2-3...οι γηπεδούχοι έδωσαν περισσότερα και έτσι κλείδωσαν τη νίκη..πολύ σημαντική νίκη για τον Ορέστη που πλέον είναι μια ανάσα από την 4αδα..

Σε αυτό το ματς με εξέπληξε η άνετη επικράτηση του ορέστη, δεν διαφωνώ με την άποψη σου για το στήσιμο της άμυνάς μου αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι η φτωχή επιθετική απόδοση της. Mε προβληματίζει και δεν μπορώ να καταλάβω πως με αυτά τα ομαδικά στατς που έβγαλα απέναντι στον ορέστη, πέτυχα μόνο 77 πόντους; Πάνω κατω απέναντι σε καλές ομάδες 90 και πλέον πόντους θα τους φάμε, επομένως θα πρέπει να πετύχω παραπάνω για να κερδίσω, όταν δεν συμβαίνει, η ήττα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

εύλογα απορείς Βαλάντη.η απάντηση νομίζω βρίσκεται καθαρά στην διαφορά διάθεσης και στο ηθικό που είχατε πριν το ματς.λογικά δεν πρέπει να σε φοβίζει για το μέλλον κάτι.

This Post:
00
216534.124 in reply to 216534.123
Date: 6/15/2012 4:05:33 AM
Overall Posts Rated:
2121
Είστε καλά ή να βάλω τις φωνές ??? Που έχετε χαθεί όλοι ?!?!? Πάει αυτό ήταν .... Το πρωην ''πιο ομιλιτικό φόρουμ'' θα είμαστε πλέον ...

Υ.Γ.1 Και δεν είμαι απ' αυτούς που μπορώ να ανεβάσουν την κατάσταση

Υ.Γ. 2 Όπου μπαίνει το στοίχημα , καταστρέφεται το φόρουμ (πλάκα κάνω).

This Post:
00
216534.125 in reply to 216534.124
Date: 6/15/2012 4:12:36 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ναι ρε σεις χαθηκαμε....και εγω λογω δουλειας κυριως δεν προλαβαινω...ειναι και οι εκλογες στη μεση και δουλευω συνεχομενα δυο μηνες...παντως πλεον ο ομιλος μας εγινε πολυ ανταγωνιστικος και αυτο ειναι ευχαριστο.οι πιο πολλες ομαδες ειναι ισαξιες και ανοιχτες σε καθε αποτελεσμα.εγω με την φυγη του βερνικου ενισχυθηκα με τρεις καλους παικτες και πλεον μπορω και προπονω ευκολοτερα. Απο οτι νομιζω τα σκηπτρα στον ομιλο τον πηραμε εμεις οι μπλε που διαθετουμε καλυτερες ομαδες απο εσας τους κοκκινους (κομμουνιστες:))ακομη και ο ορεστης αφυπνιστηκε απο τον ληθαργο των δυο προηγουμενων σεζον και οχι μονο εκανε ομαδα με τον φοβερο και τρομερο εσμεριθ και τα αλλα παιδια αλλα μπηκε δυναμικα και στο φορουμ:)
και μιας και καθομαι και κωλοβαραω ας δωσω κανενα προγνωστικο...

This Post:
00
216534.126 in reply to 216534.125
Date: 6/15/2012 5:26:41 AM
Overall Posts Rated:
2121
ακομη και ο ορεστης αφυπνιστηκε απο τον ληθαργο των δυο προηγουμενων σεζον και οχι μονο εκανε ομαδα με τον φοβερο και τρομερο εσμεριθ και τα αλλα παιδια αλλα μπηκε δυναμικα και στο φορουμ:)

χαχαχαχαχα . Οκ η ομάδα βελτιώθηκε αλλά όχι και οτι μπήκα δυναμικά στο φόρουμ , χαχαχα. Με την ίδια συχνότητα γράφω ... Μια στις τόσες :)

This Post:
00
216534.127 in reply to 216534.125
Date: 6/15/2012 6:35:44 AM
Overall Posts Rated:
150150
παιδιά και εγώ έχω εξεταστική αυτή την περίοδο και γι αυτό δεν γράφω και πολλά...αλλά και που έγραφα μόνος μου συζητούσα..:P

όντως έχουν ενισχυθεί οι μπλε αλλά και οι κόκκινοι δεν είναι και σε κακή κατάσταση...εγώ, ο Πλαγιάρι, ο Μέγας, και ο Τζόκερ έχουμε καλό ρόστερ..ο Παντελής και ο Θοδωρής είναι πάντα επικίνδυνοι...δεν είμαστε και τόσο χάλια..

στο κύπελο είδα ότι κληρώθηκες με έναν φίλο...μην δείξεις έλεος νίκησε τον!!! :P

τα ματσάκια ανάμεσα στους μπλε και τους κόκκινους αναμένονται να είναι τρομερά...

Last edited by GIANNIS.K. at 6/15/2012 9:35:17 AM

This Post:
00
216534.128 in reply to 216534.127
Date: 6/15/2012 7:33:27 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
αν ειχα τον ψηλο στη διαθεση μου θα τον κερδιζα πιστευω εστω και δυσκολα...εχει 9 παικτες ετοιμοπολεμους σχεδον ισαξιους και ολοι καταρτισμενοι!!αλλα του ετοιμαζω μια εκπληξη...:)))το απογευμα λεω να δωσω προγνωστικα για αυριο!!

This Post:
00
216534.129 in reply to 216534.128
Date: 6/15/2012 10:12:57 AM
Overall Posts Rated:
10001000
κρατάς ψηλά την περηφάνια του κυπέλλου για τον όμιλο πάντως!

χαχχχαχαχα

ρε σεις όσοι συνεχίζουμε από το νέο μου όμιλο,τόσοι συνεχίζετε και από εδώ!

θα τρελαθώ λέμε!

όσο για το φόρουμ,πρέπει να επιστρέψω να σας μοντάρω λιγάκι μου φαίνεται!

χαχαχαχαχα

This Post:
00
216534.130 in reply to 216534.129
Date: 6/15/2012 12:28:26 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ας δουμε τωρα τα ματσακια για αυριο....

Red Legionaries-21 Nations Army------ 2
ο θοδωρης παιζει μεσα στην εδρα του δυνατου για φετος ορεστη...και οι δυο εχουν απο εναν τραυματια...πιο σημαντικη απωλεια ειναι ο κλουκ του ορεστη ο οποίος εχει ξεχασει να παιζει μπασκετ.Παρολα αυτα οι αρμυ εχουν κρατησει ψηλα τις αγωνιστικες τους καταστασεις. Το εχουν το ματσακι και θα το παρουν. Ο θοδωρης χρειαζεται εναν παικτη οπωσδηποτε.

BetTravel-vandaloi-------2
Ντερμπυ με τα ολα του!!!Δεν ξερω πως το βλεπει το ματς ο παντελης αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο παρα τις 8 ηττες των βανδαλων...οι βανδαλοι εχουν χειροτερες καταστασεις απο τον μπετ τραβελ ο οποιος δεν εχει ακομα γεματο ροστερ. Θα ειναι ντερμπυ το ματς. Δυσκολη η προβλεψη για αυτο πονταρω εδρα,

PLAGIARI FORCE-St Pauli------1
το πλαγιαρι διαθετει μια συνολικα καλυτερη ομαδα απο τον παουλι. Το ροστερ των γηπεδουχων μπορει να ειναι ολοκληρωμενο σε ολες τις θεσεις αλλα δεν νομιζω να μπορεσει να αντεξει στην εμπειρια αλλα και στην πολυ καλη αμυνα που τσακιζει κοκκαλα των φιλοξενουμενων. Γενικα το ροστερ του παουλι μπορει να ειναι οικονομικο πληρες, αλλα δεν παυει να ειναι περιορισμενων δυνατοτητων

New Papatz Foxes-GOLD STARS-----------2
Η παρεα των φοβερων και τρομερων καγκουρα-κωστακη και χανουμοφαει-χαραμοφαει απεναντι στην παρεα των νεροζουμη και κασαπη...οι μεν ειναι απαικτοι εσωτερικα οι δε πολλοι καλοι περιφερειακα...Μεγαλο ματς!!!πολυ δυσκολη η προβλεψη παρα τις 4 ηττες των αλεπουδων και την μια ηττα των αστεριων...Επειδη εχω μια αδυναμια στο συγκεκριμμενο διδυμο ψηλων ισως το καλυτερο στην ΙΙΙ κατηγορια οι οποιοι παιζουν μαζι απο μικρα παιδια σαν τον μεσι με τον φαμπρεγκας θα τους πιστεψω για την αυριανη νικη.οι συγκεκριμμενοι ψηλοι την πρωτη σεζον που ηρθα στον ομιλο επαιζαν σαν ασσοι!!!!προπονουνταν μια σεζον σαν περιφερειακοι!!για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι..

Great Alexander-panathinaikos 2010------1
Ο καταρτισμενος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ απεναντι στον δυνατο παναθηναικο. Δυο ομαδες που μοιαζουν παρα πολλοι μεταξυ τους. Ο ορισμος του κοιτα μεσα με πολυ καλους ψηλους εκατερωθεν. Λογω αγωνιστικων καταστασεων βλεπω νικη του μεγα εκτος και αν.... ο παναθας ο οποιος μετα την πωληση του ασσου του εχει λεφτα και προχωρησει σε καμμια μεταγγραφη.

PANTOKRATORAS-Nerds Volos-------2
Αλλο ενα μεγαλο ματς για αυριο...Η θεση του βολου ειναι καθαρα πλασματικη...η ομαδα του πολυ καλη σχετικα οικονομικη. Ο κιλλερ φιλιπινεζος ειναι λιγο δυσκολο να σταματηθει. Εκτος απο αυτο βεβαια ο βολος διαθετει καλυτερες καταστασεις απο τον γιαννη. Απο την αλλη ο παντοκρατορας εχει την ατυχια να εχει εκτος λογω τραυματισμου τον αγαπημενο παιδι της κερκιδας τον αγαπησιαρη. Λογω εδρας λοιπον και λογω καταστασεων νικη του βολου.

JK69ER-Aris b.c.t------------2
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ Chunyao!!! Αυτη εντολη κυριαρχει στα αποδυτηρια των κιτρινων για την αυριανη αναμετρηση. Διοτι Chunyao=καταρτισμενος=ΚΟΛΑΣΗ...αν επαιζε και το μαυρο τερας-αμερικανος δεινοσαυρος με το τρελο μουσακι την ειχα ασχημα ειδικα τωρα που λειπει ο Akrour. Η ομαδα μου ειναι πισω λογω κυπελλου σε αγωνιστικη κατασταση αλλα πιο πληρεις απο ποτε. Λογω ροστερ πιστευω οτι θα περασω ευκολα ή δυσκολα... Ο κινεζος πρεπει να πεθανει...
http://www.youtube.com/watch?v=aRcAvsZgjXA&feature=re...

omorfoi-niki voloy-------2
Παρολο που μου τραυματισες τον ακρουρ θα σε πονταρω βρε ατιμε...χωρις σχολια νικη για την νικη!!!δεν ξερω τι κανουν οι ομορφοι..εχουν λεφτα δεν κανουν μεταγγραφες αν και προσωπικα πιστευω οτι δεν προλαβαινουν να σωθουν...οποτε ας κρατησουν τα φραγγακια για την επομενη σεζον στην IV...Μαλλον θελουν να μεγαλωσουν γηπεδο να παρουν παικτες για την IV, να παρουν καλουτσικο ντραφτ δεν ξερω...καλο θα ηταν να συμμετειχαν λιγο στο φορουμ να μας δηλωσουν τους στοχους τους...

Last edited by tapoutos 7 at 6/15/2012 12:29:44 PM

This Post:
00
216534.131 in reply to 216534.130
Date: 6/15/2012 12:38:19 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
DragonsBC-fay_stelaios--------2
Και παμε στον LOOSER της προηγουμενης σεζον τον καλο μου φιλο Στελιο:)) Ειναι τυχερος που αυριο λειπει απο τους Δρακους ο μεγιστος Ignacio Vanzzino!!! Το φορουμ του ομιλου του στελιου ειναι ανενεργο και παει να τρελαθει...Σαν γνησιος LA που ειναι ομως μπορει να αναλαβει το δικο μας φορουμ ειναι κατι που μας λειπει φετος.Τρελαινομαι να διαβαζω να γραφει κατεβατα για την προπονηση που σκεφτεται να ακολουθησει...τα διαβαζω λιγο πριν την ωρα που ειναι να πεσω για υπνο:)))Χαλαρη νικη του βλεπω για αυριο...Εδω θα ηθελα να προσθεσω κατι σχετικα με τον κακλαμανακο..Ο στελιος αποδεικνυει ποσο μεγαλη καρδια ειναι!!!αποφασισε να τον πουλησει γιατι η προπονηση του δεν μπορει να συμβαδισει με την προπονηση της υπολοιπης ομαδας...Χρειαζεται πασα χειρισμο και αμυνα και ο μεγαλοψυχος φιλος μου αν δεν κανω λαθος πρεπει να προπονει εσωτερικα τους παικτες του. Παντως ρε παιδια να μπαινετε στο φορουμ του ομιλου του στελιου (μιας και το δικο μας το γεμισαμε) να του κανουμε παρεα.:)))))

Advertisement