BuzzerBeater Forums

Ceska Rep. - II.1 > FÓRUM

FÓRUM

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
00
225895.121 in reply to 225895.120
Date: 1/6/2014 5:28:46 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Momentálně jsem jen -140k a to ještě i s 40k tou novou daní. Ale už si nejsem jistý, že současný kádr stačí na výhru v domácím poháru, zvlášť pokud budu, jak mám v plánu, ty 2 pořád trénovat na C. Ještě by to asi chtělo jednu posilu, ale nic českého se mi na trhu nelíbí už pár dní :-) Na postup z ligy by stačit měl.

This Post:
00
225895.122 in reply to 225895.117
Date: 1/6/2014 5:35:57 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Já ti to ani přesně neřeknu, ale přes 15 mil. to možná někdy bylo, ale to jen hádám, ale nejspíše v té době byly i jiné ceny na trhu apod. Už to, že jsem kdysi Lekoviče prodal za 11 mil. je dnes nemyslitelné.
Není až tak důležité, kolik máš našetřeno, protože sám ten údaj nic neříká. Někdo může mít 5 mil. a prakticky žádné hráče nebo jen velmi podprůměrné a těžko může pomýšlet na postup. Někdo může mít tým, který v pohodě uhraje postup do playoff a k tomu 5 mil. nebo třeba i méně. Před playoff koupí 2 posily a rázem je favoritem.
A taky je to trochu o štěstí, aby v lize zrovna nebyl takový tým, který delší dobu hrál nahoře, pak rozprodal, našetřil a teď se rozhodl vrátit nahoru. V téhle lize se teď týmů s úsporama sešlo trochu více - já, vrťa, flumpinka, hadzi.
Ale když se podívám na loňské druhé ligy, tak jen z jedné podle mne postoupil tým, který byl takhle vyloženě finančně zabezpečený, i když 2 další taky už na nějakou tu sezonu dříve 1. ligu okusili.
Takže to chce poctivě pracovat, budovat tým a ono se to štěstí na tebe jednou obrátí.

From: Maxson
This Post:
00
225895.123 in reply to 225895.122
Date: 1/6/2014 5:56:45 PM
Overall Posts Rated:
7979
Na postup do první ligy už v dnešní době stačí drobné, pokud tedy nechcete hrát i v první lize o nejvyšší příčky. Jinak momentálně mám vyzkoušeno, že se dá během dvou sezon vydělat přes 7 miliónů jen díky příjmům...
Jinak já osobně jsem se nikdy nedokázal přehoupnout přes 16M, zůstal jsem těsně pod touto hranicí. :-(

From: hadzi
This Post:
00
225895.124 in reply to 225895.123
Date: 1/6/2014 9:54:29 PM
Overall Posts Rated:
66
já mám momentálně přes 9 mega,po rozprodeji před pár sezonama jsem měl kolem myslím 13,ale Rázl toho dost užíral,ale tým mám docela slabej,vše podřizuji tréninku,možná bych měl koupit nějakého mladíka,hraji dá se říct už ze setrvačnosti :D

This Post:
00
225895.125 in reply to 225895.124
Date: 1/7/2014 1:52:53 PM
Overall Posts Rated:
2727
Díky za množství odpovědí, tolik jsem jich určitě nečekal...Čekal jsem, že budete tajuplnejsi..:) Já to právě celou dobu hraju trpělivě s dlouhodobym výhledem...Postavené to chci mít na Češích a odchovancich, vím že není problém koupit zkušené cizince za levný peníz, to bych asi postoupil do druhé ligy dřív...Teď se rozhoduje co dál...peněz mám zlomek co vy, ale na tuto ligu ten kádr na 3-5 sezón stačí..Ale asi to osekam, odhaduju hodnotu kádru tak na šest? mega...Nechápu že jsem koupil loni od Luborators Krestu jen za 770 tisíc!!! Na druhou stranu mu plat stoupl že 44 na 66 tisíc..? A věřte, že mě hodně mrzí, že nebyl cash na Ouřadu, dal bych za něj klidně tři míče, moc se mi líbil a jedu trénink malejch, co on potřebuje...(i když trejd byl asi domluven, to jé pak jiná)...A zeptám se na další věc a tou jé kolisavost návštěvnosti a pak peníze že suvenýrů...u mě to dělá směšných 50měsíčně a to mám tým plný Čechů A úplně jelita taky nemam...A angažoval jsem snad 5 PR guye a hvězdy zůstávají i když jsem snad nikdy za dobu na BB neměl 3 hvězdy za to že se nebojí rozprodáni týmu :D A rád bych aby mi stabilně chodilo 15k diváků,ještě asi postavím klubové tak na tři tisíce,ale hraju na špici mám 5 manažera a chodí 70 procent haly?!?

This Post:
00
225895.126 in reply to 225895.125
Date: 1/7/2014 2:38:30 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Těch otázek je hodně, snad na něco nezapomenu :-)
1) toho PR guye nevím, podle mne se to nevyplatí a ztěží kdy přinese tolik, aby si vydělal na svůj plat, já i v dobách největší slávy měl jen level 2 a to proto, aby měl specialitu na venkovní zápasy, když jsem přestal hrát na výsledky, tak mi stačil minimální level. Jeho vliv na cokoli je zanedbatelný, ať na vstupné nebo na suvenýry.
2) arenu máš solidní, dokonce skoro připravenou na postup do první ligy, jen by to pak chtělo přistavět tak 1500 druhých nejlevnějších
3) musíš si správně pohrát se vstupným, v tvém případě v tuhle chvíli snížit, viděl bych to tak na 12/13 - 40 - 130 - 800 a celkově vždycky sledovat vstupné a případně zvyšovat/snižovat, když chodí plno/naopak ani náhodou plno
4) kolísavost návštěv - úplně nejdůležitějším faktorem pro návštěvu je vyhrát poslední ligové utkání, ale jsou i další menší vlivy, což vidíš v průzkumy mezi fanoušky, poslední TV zápas, poslední zápas s rivalem, dobré účinkování v poháru, velký vliv hraje taky předchozí sezona a to nejvíce poznají nováčci po postupu pozitivně a sestoupivší týmy negativně, kdy to výrazně ovlivňuje hlavně v první části další sezonu, děma posledníma 2 položkama v průzkumu mezi fanoušky bych si moc těžkou hlavu nedělal, vliv je minimální
5) suvenýry - těch dobrých čechů v týmu nemáš zrovna moc, je tam Kresta s platem 66k a další mají od 18k dolů, do toho výpočtu vstupují i platy, kdyby ti 4 cizinci s platy od 40k do 64k byli češi, asi by si to docela poznal na suvenýrech, nějakých možná 60-70k by si měl místo těch 50k. Ale nejlepší na to je mít reprezentanty čechy a úplně nejlepší vlastní odchovance (přidávají slušně, i když nehrají v repre). Byly doby, kdy jsem měl i přes 200 tis., momentálně mám 100k, ale to hlavně díky reprezentantům Hurdovi a Dvořákovi, ti mi to výrazně zvedají.
6) hodnota kádru - 6 mega?, když se na tvůj kádr dívám, tak promiň, ale k 6 megům nevím, jak by se dopočítal. Vidím, že jsi kdysi v draftu dostal Prachatického, to mohla být hvězda, škoda, že ses mu v tréninku intenzivně nevěnoval, dnes mohl mít cenu třeba 2 mega jen on sám, takhle má nejspíše hodnotu zlomkovou
7) docela by mě zajímalo co a koho trénuješ, když se dívám na tvůj tým, není mi to úplně jasné, tam je podle mne taky velký prostor ke zlepšení

This Post:
00
225895.127 in reply to 225895.126
Date: 1/7/2014 2:57:40 PM
Overall Posts Rated:
2727
Díík za odpovědi...jak jsem psal arenu vidím tak na 1000 a klidně víc klubovejch, vstupné jsem upravil vcera a cekam co to pak udela...Ad 6) jej, tam mi asi vypadlo čtyři mělo tam, být 4 až 6 mega, psal jsem to z tabletu :( ..Jen Kresta a Bejlanski jsou dohromady v poho tak za 1,85 - 2,2 mice...:) Ale to není podstatné..prosím tě jedu tréninky na malé už od draftu právě prachatického , takže 1 na 1 a presink, pak jsem postupne zacal tocit i strelbu z dalky a prihravky...No Prachatický je oříšek, začínal na asi 42 nebo kolika a i když má pot 10, tak to žádný skokan není...:// už jsem zvažoval i prodej..:( Navíc se mu když byl fakt mladej občas stávalo že třeba 2x po sobě se během 15-20 minut vyfauloval a minutáž v prdeli, párkrát ho taky trenér zkušeně vystřídal :/...Teď mám 19let Půlpán a jedu je oba a jsem zvědav jestli tento borec treba nakoukne do U21...Zatím se mi nikdy nepoštěstilo :/

Last edited by Larry Legend at 1/7/2014 2:59:32 PM

This Post:
00
225895.128 in reply to 225895.127
Date: 1/7/2014 3:13:28 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Ty 4 mega už by mohli být blízko realitě. Krestu jsi koupil 773k, Beljanskiho za 901k, proč by najednou měli mít vyšší cenu?
Že není Prachatický skokan ... promiň něco hráčů už jsem na BB vytrénoval a že není skokan znamená jen to, že něco děláš špatně. Jestli za 4 sezony udělal 33 skoků, je to setsakramentsky málo. To se dá stihnout po draftu v pohodě za 2 sezony, zvlášť když zmiňuješ trénink 1 na 1.
Něco si holt musel dělat špatně. Možností je spousta, nastavení pozic pro trénink neodpovídalo pozicím, na kterých odehrál minuty. Tzn. když třeba nastavím 1 na 1 pro PG/SG, je potřeba aby odehrál minimálně 48 minut v týdnu dohromady za PG a SG (plus klidně může odehrát další minut navíc i na jiných pozicích, to trénink neovlivní).
Když si trénoval presink, je potřeba nastavit trénink pro pozici PG a ne třeba PG/SG, protože je to pak pomalé. A samozřejmu mu dát 48 minut na PG.
Že ho trenér zkušeně vystřídal, bude nejspíše nedostatečná znalost toho, jak trenér střídá. Já roky trénuju tak, aby mi na trénované pozici 3 hráči v týdnu odehráli za zápas vždy celých 48 minut a kromě zranění a vyfaulování s tím nemívám problémy. Když nepočítám, že hráč odehraje občas třeba jen 46 nebo 47 minut, protože v dramtické koncovce už si trenér občas dělá úplně co chce, ale to není pro trénink zásadní problém, když chybí minuta nebo dvě.
Jaký máš level trenéra? To je jediný zaměstnanec, do kterého investuju, plus mínus level 5 by to chtělo, 6 je lepší, případně 4 je ještě na hraně, když si člověk trénuje hlavně pro sebe.

Last edited by rwystyrk at 1/7/2014 3:16:21 PM

This Post:
00
225895.129 in reply to 225895.128
Date: 1/7/2014 3:49:24 PM
Overall Posts Rated:
2727
Hele nechci se pouštět do rozsáhlých rozborů :) Trenéra mám poslední dvě sezony 6, předtím to byli většinou aspoň mimořádní, a tréninky jsem konzultoval se skauty a mám je docela načtené z fór, i když všelijakými výpočty naplnění potencionálu jsem se nezabyval, tolik času tomu opravdu nevěnuji (mozna bych poprosil o stručný odkaz)..A nastavení pozic a minutáž samozřejmě rozumím, zas nejsem osel - 48 minut na trenovanou pozici(e)..i když uznám, že ten presink jsem dával často pg/sg..ALe 1 na 1 jsem jel poctivě, střelbu z dálky...Trestné hody nebo kondici jsem za sedm sezon trenoval asi jen trikrat oboje kdysi, teď už na to taky uplně kašlu....Mě teda borec, kterej odehraje 46, 47 minut skočil za celou dobu hraní fakt málokrát...

Last edited by Larry Legend at 1/7/2014 3:51:56 PM

This Post:
00
225895.130 in reply to 225895.129
Date: 1/7/2014 4:02:18 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Nechci dělat z nikoho osla, občas se stane, že někomu něco na začátku unikne a pak třeba dlouhou dobu dělá něco špatně ani to neví. Setkal jsem se tady už s různými případy. Navíc ten systém tady není zase až tak jednoduchý na pochopení.
No, vidíš, minimálně 1 větší problém a to presink PG/SG jsme našli. Presink už je tak pomalý trénink a tohle může být hodně podstatná věc. Co se týče tréninku při 46/47 minutách, mně skočili s těmito minutami ve spoustě případů. Podle mne ten hráč prostě dostane jen 98, 96% normálního tréninku a není to zásadní problém. Sice byly teorie, že při neúplných 48 minutách je automaticky nějaká penalizace, třeba 20-25% plus ještě poměrné snížení dle minut, ale mně to zkušenosti nepotvrdily. Samozřejmě pokud ten hráč odehraje třeba jen 30-40 minut, tak ta ztráta v tréninku je už docela slušná.

This Post:
00
225895.131 in reply to 225895.130
Date: 1/9/2014 2:23:01 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Tak menší překvapení v poháru a můžu se soustředit v klidu na ligu a hlavně, abych do playoff ideálně přeskládal tým :-)
Docela zajímavá jeho obrana dneska, že by to fungovalo proti Patientu?

Advertisement