u principu, ovde se svodi priča na: zajebavo lonac lonca, a oba su šupljaali, iritantna mi je da priča o bariju... prvo, jer se radi od potpuno drugom formatu takmičenja (danas toliko utakmica, koliko je zvezda igrala 1991. godine, danas se odigra samo u kvalifikacijama za LŠ) - tada je bilo moguće osvojiti takmičenje, a da se ne odigra nijedna utakmica sa timovima iz španije, italije ili engleske (što bi slučaj sa zvezdom)... drugo, zato što je bilo u prošlom milenijumu - pa i notingem forest je osvajao kup šampiona 2 puta, ali to njihovim navijačima ništa danas ne znači... i fejnord je osvojio kup šampiona, pa ih pitaj koliko im to znači dnas, posle 0:10 od psv-a :Sjednostavno, da partizan živi od istanbula 1992. - ne bi video ni top 16 od tada, a kamoli f4 :)edit: partizan je to finale igrao davne 1966. - pa se niko ne diči nekakvim praistorijskim uspehom... a suština tog uspeha je i u tome što partizan i jeste bio bolji u tom finalu, a nije odigrao bunker kao neki, 25 godina kasnije... a samo je falio taj bunker nakon 1:0, pa da čergari danas nemaju apsolutno ništa u argumentaciji - dakle, od prošlosti se ne živi, jer onaj ko to radi - danas je u stečaju ili pred stečajem :)
slična je bila priča i u fudbalu, lako je bilo zvezdi da osvoji KEŠ, što zbog jake lige iz koje je dolazila, što zbog formata KEŠ, što zbog igrača koje je imala
Pa to isto radi sad Murinjo i to sa mnogo boljim timom pa niko nista da kaze
P.S.Ne znam samo sto je grobarima toliko tesko da priznaju taj Bari i tu '91. godinu. To je tolika kost u grlu da je to strasno.
P.S.Ne znam samo sto je grobarima toliko tesko da priznaju taj Bari i tu '91. godinu. To je tolika kost u grlu da je to strasno.ma prizanju, samo smo vishe dojadili...jbg, znao sam ja da moja Zvezda nece nikada vishe biti velika, ali da ce od nje napraviti tako mali i jadan klub, to nisam verovao - srce mi se cepa, al umiremo...i tako, nama ostade muzej, a Partizanu dominacija u bari koja se sushi....nema cak ni krokodila...
Pa to, mene je sramota da gledam nase u Evropi. Prvenstvo dugo ne gledam i ne pratim, a derbi ne pratim mozda godinu dana od kako su poceli da se izlezavaju po terenu. Mogu da se kladim da njima treba jedno nedelju dana da izvade svu onu travu iz dupeta koja im se usadi tamo za vreme derbija. Jos se trava i primi koliko kenjaju. Najbolje bi bilo da nam ukinu fudbal i da sruse stadione i taj prostor osposobe za one sportove koji su plodni ovde, a ne za sportiste koji su plodni.