Evo, mislim da upravo zabivaju zadnji čavao u lijes
Lijepe naše...prodalo se sve što se može unovčiti pa red je i da sama zemlja nađe novog vlasnika...
Ili je to netko pametno zaključio da mi sami nismo sposobni upravljati državom pa je red da ju prepustimo nekom tko to navodno zna bolje...što po prikazanom u zadnjih dvadeset godina i ne bi trebalo biti previše teško...
No veselili se mi, ili ne,ulasku naše Hrvatske u novu umjetnu tvorevinu koja se ovaj put zove Europska unija, jedno je sigurno, svaki novčić ima dvije strane...prednostima i pozitivnim stranama ćemo vjerojatno slijedeće dvije godine biti bombardirani svakodnevno, ma kaj ja pričam, vjerojatno svakog sata ili reklamnog bloka ćemo biti bombardirani nasmiješenim novopečenim europljanima koji će govorit kak im je dobro...i najvjerojatnije će Van Rompuy (za kojeg ni sami europljani nemaju pojma otkud on na čelu E.U.) iskakati iz svake paštete...
Ali stvarnost je nažalost drukčija...
Evo nekoliko tekstova o E.U. koji će Vas definitivno natjerati da se zamislite...ako Vas opće zanima ta tematika...a trebala bi...
(http://www.svjetlost-online.com/kresimir-misak/?author=3)Temeljit, kakav jesam, dok me neka tematika zaintrigira dam si truda i obavezno kopam do dna, i za izrečene tvrdnje tražim dokaze i potvrde...i mislim da sam postao zakleti protivnik E.U....
Jer, realno, kad ste zadnji put vidjeli da netko troši ogromne količine novca samo da bi malom čovjeku bilo bolje...možeš si mislit...
Mi, stanovnici Hrvatske, smo potpuno i apsolutno nebitni u cijeloj ovoj stvari...i naše eventualno izjašnjavanje o neulasku u E.U. na referendumu samo će donijeti novi referendum za npr. godinu dana, pa u slućaju istog rezultata još jedan i ponavljat će se tako dugo dok jednom ne prođe tih 50 posto...a kad tad bu prošlo...i kaj bumo onda dobili s tim da prvi put glasamo protiv vjerojatno se pitate...ništ posebno, ali bar mali osjećaj digniteta i da vladajučoj strukturi (ne mislim tu samo na vladu i HDZ/SDP nego i na one koji ih financiraju a s tim i gospodare s njima, niste valjda mislili da političari kolo vode) pokažemo da ipak nismo takve ovce kakvim nas smatraju...makar, izgleda, da i nismo tako daleko od toga...
Jer E.U. je ionako već danas gospodar Hrvatske...i to su već duže vrijeme...i tu mi ama baš ništa ne možemo učiniti po tom pitanju...
Osvijestite se, E.U. nas već ima u šaci...i vjerojatno naš zadnji akt inata će biti to NE na referendumu...a i ta prilika će se najvjerojatnije pružiti samo jednom...
A onda ćemo svi zajedno natrag u tor...
I još samo da pridodam jedan citat koji je realan da realniji ne može biti...
Ako je ovakva Hrvatska dovoljno dobra za Europsku Uniju, onda takva Europska Unija nije dovoljno dobra za Hrvatsku...Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 6/24/2011 11:47:13 PM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...