BuzzerBeater Forums

Poland - III.3 > Sezon 65

Sezon 65

Set priority
Show messages by
This Post:
22
324111.123 in reply to 324111.120
Date: 9/7/2024 2:21:21 PM
Glonojad Bydgoszcz
III.3
Overall Posts Rated:
2525
Gratulacje Dawcio!!! Ale meczycho. To i tak był dobry sezon dla mnie, teraz muszę odpocząć chwilę, aczkolwiek na pewno będą zmiany w Glonojadziej rodzinie. No i Gratki dla Hubsona, wiedziałem, że dasz radę 😉
Zacny finał się nam szykuje. Trzymam kciuki za obydwu, Panowie dajcie show

This Post:
00
324111.125 in reply to 324111.123
Date: 9/7/2024 2:41:07 PM
Podtrzymuje zdanie, że nasza grupa jest prawdopodnie najmocniejszą że wszystkich 3 lig. Bardzo równa 4-ka, zespoły, które zakończyły sezon szybciej, ale bardzo dobrze wyglądały jak Lipno, Stargard i inni. Każdy finał konferencji kończy się zwycięstwem drużyny jedynie +2 oczka. Dzięki Wojtek za meczycho. Stało się coś, co nie powinno się wydarzyć. Wiedziałem, że przy formach w ataku będzie dobrze, choć 54% na meczu wyjazdowym w PO przy takim Twoim defensie to az nadspodziewanie..Martwił mnie wyjazd. Gdybyś zagrał o wszystko, niw było co zbierać w tym meczu Razi mnie mocno porażka w zbiórkach -20!! Nie wiem z czego aż tak spora dysproporcja, ale wiem w którym kierunku muszę iść by poprawić deskę. Gratki Wojtek za mega sezon, Ty powinieneś być w finale za calkosztalt.sezonu. Przebuduj się i za sezon damy show 😁 Gratki Hubson za finał, też mega mecz zagraliście. Jakieś wnioski macie u Was po meczach?

This Post:
00
324111.127 in reply to 324111.126
Date: 9/8/2024 5:23:20 AM
Glonojad Bydgoszcz
III.3
Overall Posts Rated:
2525
To prawda, skopalem z nastawianiem. Ale liczyłem, że skoro w sezonie dwa razy się udało + handicap własnego boiska, to damy radę. Chciałem na pełnej wejść w finał... No cóż nie udało się. 😓
Mecz testowy przyjmuję, aczkolwiek nie wiem czy zagram w pełnym składzie, bo dwóch z pierwszej 5 - Brychcy (C) i Milewczyk (PG) - trafili już na listę. Tom pierwsze ruchy, zobaczymy co czas przyniesie. Fakt jest taki, że rano wstałem dość struty, bo to był naprawdę fajny sezon, który przez błąd taktyczny, za szybko się dla mnie skończył.

This Post:
00
324111.128 in reply to 324111.126
Date: 9/8/2024 3:56:54 PM
Browar United
IV.4
Overall Posts Rated:
88
Second Team:
Browar United II
Ponownie pozdrawiam Browarinho - nie tylko ja byłem "fałszywym prorokiem" w tym sezonie na forum ;-) "Madox znów zdecydowanym faworytem" - fajny ten Twój faworyt, taki nie za mocny

Madox z jakiegoś powodu "nie grał" w ostatnim czasie, pewnie brak czasu, okres wakacyjny itp itd. Niestety z doświadczenia wiem jaki to może mieć wpływ i człowiek odkłada ustawienie składu aż przeleci termin ;)

Pozostaje czekać na finał i zaraz zaczynamy nowy sezon ;)

This Post:
00
324111.130 in reply to 324111.129
Date: 9/10/2024 5:35:38 AM
Wracamy do gry
IV.10
Overall Posts Rated:
11
Jeszcze nie wiem!
Na razie chcę coś sprawdzić. Ustawiłem drafta wykorzystując to co tam miałem (i jeszcze sporo zostało). chcę sprawdzić jak się ma przełożenie tego co zrobiłem na efekty i ... zobaczymy co wyszło.
Ale jeżeli nawet zdecyduję się na dalszą grę to na długo utkwię w IV lidze,
Zobaczymy - jest jeszcze trochę czasu na decyzję (trochę żal - gram od 4 sezonu (z krótką przerwą) - jeśli się nie mylę).

This Post:
11
324111.132 in reply to 324111.131
Date: 9/10/2024 2:50:33 PM
Gratulacje 🤝 Pierwsza odsłona dla Ciebie. Jest bardzo duża dysproporcja na zbiórce, aczkolwiek nie jest ona bezpośrednią przyczyną porażki że względu na ilość rzutów z gry u Ciebie. Przede wszystkim złe wytypowanie taktyki "coś " mi zabrało, nizszy entuzjazm chyba z całego sezonu, mecz wyjazdowy, Rzuty osobiste niczym mantra, 12 pudel..niegodne udziału w finale. Na plus Twoje prawidłowe wytypowanie, ale tutaj nic mądrego nie dalo sie ułożyć jesli super obronę na dystansie i mocne zbiórki. Płynność- kolorystyka mówi jedno ale stosunek strat jest ba moją korzyść, wspomniane zbiórki przepaści jednak bezpośrednio przełożenia raczej nie miało. 😊

Advertisement