BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > Season 13...

Season 13...

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149876.123 in reply to 149876.122
Date: 8/29/2010 7:39:21 AM
Overall Posts Rated:
1010
Και όλες με δυνατές... Μπράβο... Σε έβλεπα και στην ΙV... Δεν πειράζει από του χρόνου πάλι εκεί θα είσαι και ας έχεις ότι θες... Χάρισμα σου εξάλλου ξέρεις ποιος έχει καλύτερη ομάδα από τους δυο μας δεν λέω κάτι άλλο για σένα... Πάντως φάση έχει το πρωτάθλημα πολλές ανατροπές και χωρίς φαβορί για τίποτα.. Μπράβο παίδες...

This Post:
00
149876.124 in reply to 149876.123
Date: 9/3/2010 3:42:59 PM
Overall Posts Rated:
44
Βασιλη τι εγινε, εβγαλες γενικο ξεπουλημα παικτων???

This Post:
00
149876.125 in reply to 149876.124
Date: 9/4/2010 5:46:30 AM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Οχι μωρε ,ειπα να γνωριζεις με τι παικτες εχεις να κανεις χαχαχαχ
Δεν παιζεις λιγο χαλαρα μπας και παρουμε καμια νικη?
χαχαχα

Αν θελεις βεβαια μπορεις να γινεις και χορηγος της ομαδας για να μην χρειαστει να πουλησω.

This Post:
00
149876.126 in reply to 149876.125
Date: 9/4/2010 1:17:48 PM
Overall Posts Rated:
44
eimai eidi se mia,exw alli mia edw...na analavw kai triti??
oyte o giannakopoulos na 'moyn...

This Post:
00
149876.127 in reply to 149876.126
Date: 9/4/2010 4:04:47 PM
Overall Posts Rated:
1010
Μάγκες συγνώμη για το άκυρο post μου αλλά θέλω να μιλήσω για την Εθνική... Όποιος είδε το παιχνίδι με την Ισπανία θα πρέπει να κατάλαβε 2 πράγματα..... 1. Η FIBA και οι διατησία είναι καραγκιόζιδες..... 2. Πρέπει η Ελληνική Ομοσπονδία να στείλει μήνυμα στην FIBA και να της πει ότι δεν θα ξανακατεβάσουμε ομάδα αν συνεχιστούν αυτά τα καραγκιοζιλίκια.. Η Ελλάδα δεν είναι Αλγερία να την σφυρίζεται 90/10 με μια ισοδύναμη ομάδα που σήμερα φάνηκε πως ήμασταν και καλύτεροι και αν σφυρίζανε 50/50 θα είχαμε πάρει το παιχνίδι με +15 τουλάχιστον... Δεν έχω κάτι άλλο να πω.. Συγχωρέστε με για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησα αλλά δεν μπορώ να βλέπω την χώρα μου να αδικείται...

This Post:
00
149876.128 in reply to 149876.127
Date: 9/5/2010 10:50:25 AM
Overall Posts Rated:
3737
φιλε Ντιρκ..
Ειμαι μπασκετικος , την εθνικη την παρακολουθω ανελλιπως απο το 90 και μετα χωρις να σημαινει οτι σε επαναληψεις δεν εχω δει και τα παλιοτερα δλδ απο το μουντομπασκετ του 86 και μετα ...Ο προλογος μου αυτος ειναι για να καταλαβεις οτι δεν εχω καμια εμπαθεια και υπεραγαπω και γω οπως ολοι μας αυτην την εθνικη.
Για να παμε λοιπον στα χθεσινα
Τραγικη διατησια συμφωνω οπως και τραγικο κοουτσαρισμα
Σε ολο το ευρωμπασκετ ο παγκος και ο κοουτς δεν βοηθησαν .ΕΙναι τραγικη μια πρωτοκλασατη εθνικη ομαδα οπως η δικια μας να μην ξερει να αντιμετωπισει την ζωνη που μαθαιναμε στην Γ ΕΚΑΣΘ να αντιμετωπιζουμε .Τραγικο και απαραδεκτο ποσο μαλλον οταν μιλαμε για ομαδα πρωτης γραμμης !
Η διατησια καλα μας εκανε ..να ξερεις οτι στην FIBA μαγκιες του στυλ θα χασω για να διαλεξω αντιπαλο κτλ δυσφημουν το αθλημα και η κλειστη μασονια της FIBA οπως και της UEFA δεν αφηνουν κατι τετοια να περνανε ετσι, οπου βρουν ευκαιρια θα σε πηδηξουν και η ευκαιρια τους δοθηκε εχτες που αγωνας ηταν ντερμπι .
Θεωρω απαραδεκτο ομως η Ελλαδα μας η ομαδαρα αυτη που δεν φοβηθηκε ουτε Λεμπρον Τζεημς ουτε τπτ να καθεται και να χανει απο τους Ρωσσους και να επιλεγει αντιπαλο (πραγμα που στο φιναλε μας βγηκε και σε κακο ! )
Αυτα τα ολιγα
η ομαδα ηταν απροετοιμαστη και χωρις ψυχολογια ,φορμαριστηκε στα φιλικα και εριχνε 40αρες και στο τουρνουα τα σκατωσε ολα .Φυσικα και δεν προκειται ποτε να κραξω αυτην την ομαδα που μου εχει δωσει τις περισσοτερες χαρες απο οποιαδηποτε αλλη ,αλλα η αληθεια να λεγεται ...

This Post:
00
149876.129 in reply to 149876.128
Date: 9/5/2010 11:46:40 AM
Overall Posts Rated:
1010
Φίλε καταρχάς συγχαρητήρια για την χθεσινή σου νίκη... Την πήρες με το σπαθί σου... Νόμιζα έπαιξες δυνατά για να κλέψεις το παιχνίδι αλλά εσύ έπαιξες κανονικά και πήρες μια σπουδαία και πέρα για πέρα δίκαιη νίκη... Όσο για την Εθνική.. Και οι Γάλλοι κάτσανε και χάσανε.. Και οι Ισπανοί.. Όλο το τουρνουά έκατσε και έχασε για να αποφύγει την Αμερική... Γιατί τιμωρήσανε μόνο εμάς? Γιατί στο Σερβία-Κροατία η διατησία ήταν 80/20? Θα σου πω το γιατί.. Γιατί είναι καραγκιόζιδες.. Και εγώ βγήκα από τα ρούχα μου όταν κάτσαμε και χάσαμε από την Ρωσία... Αλλά έκατσε και η Γαλλία και η Ισπανία... Γιατί δηλαδή το μπαλάκι να πέσει μόνο σε εμάς?

This Post:
00
149876.130 in reply to 149876.129
Date: 9/5/2010 12:06:35 PM
Overall Posts Rated:
3737
Ευχαριστω για τα συγχαρητηρια και ανταποδιδω εχεις πολυ δυνατη ομαδα...
Αυτο που συμβαινει με Ισπανους και Σερβους κραταει χρονια ...
ΤΟ μπασκετ ειναι αθλημα Μ Α Σ Ω Ν Ι Κ Ο !!! Τελος ειμαι πεπεισμενος ...
Μην ξεχνας οτι οσο ηταν ο Βασιλακοπουλος στα κοζια μας επαιζαν μια χαρα και πηραμε και ευρωπαικο ...
Τωρα πλεον χασαμε την θεση στα κεντρα αποφασεων και θα μας παιζουν οπως ολους τους αλλους οταν θα εχουμε
απενταντι μας Σερβια και Ισπανια
Ηδη εμαθα οτι εστειλαν επιστολη διαμαρτυριας στην FIBA αλλα τι να το κανεις ? Να χαμε να λεγαμε ειναι αυτα..
μην στεναχωριεσαι για αυτην την εθνικη δεν της αξιζει ! Ισως μαλιστα χρειαζονταν μια σφαλιαρα για να ξυπνησει σε
ολους τους τομεις !
Ειμαι σιγουρος οτι του χρονου στο Ευρωμπασκετ ,παλι στα μεταλλια θα ειμαστε !

This Post:
00
149876.131 in reply to 149876.130
Date: 9/5/2010 12:14:04 PM
Overall Posts Rated:
1010
Φίλε εγώ δεν θέλω μετάλλια.. Θέλω αυτόν τον Ivkovic που τον κάνατε προπονητή γαυράκια.. Για αυτό λέω όσοι είναι γαύροι στο μπάσκετ είναι βλάκες.. Μάγκες αυτός ο άνθρωπος που στα 70 του θυμήθηκε να coacharei είχε τον ΠΑΟΚ 4 χρόνια την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.. Και πάντα χάναμε στην λήξη επειδή φοβόταν να παίξει επιθετικό μπάσκετ με κάτι παιχταράδες τους στύλ Κόρφας,Πρέλεβιτς,Μπάρλοου,Λέβινγκστον.... Και χάναμε από κάτι Λιμόζ και τρελενόμασταν.. Αυτός τώρα για σας είναι ο προπονητής που θα αντιμετωπίσει φέτος τον καλύτερο προπονητή που έχει υπάρξει ποτέ και θα τον κερδίσει? Μιλάω για τον κύριο Obradovic ο οποίος για μένα είναι πρότυπο προπονητή... Αυτός η ο Messina πρέπει να αναλάβουν την Εθνική... Να αποκτήσουμε μπάσκετικο παιχνίδι και σταθερό και όχι σκαμπανευάσματα... Θα δω λοιπόν τον νέο Head Coach της Εθνικής και θα σου πω για μετάλλια.. Τέλος ελπίζω να θυμάσαι και εσύ σαν Παοκτζής τον καραγκιόζη τον Ivkovic...

This Post:
00
149876.132 in reply to 149876.131
Date: 9/5/2010 12:27:01 PM
Overall Posts Rated:
3737
Ναι γαμησετα .Θυμαμαι το ματς με την Μπενετον στην Αθηνα και ανατριχιαζω...Θα συμφωνησω σε ολα .Προβλεψη για προπονητη θα κανω ,και ελπιζω να βγω ψευτης . Ο νεος προπονητης λεω οτι θα ειναι ο Ζουρος
Τωρα μακαρι να φερουν Μεσινα τι να πω αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολο
Θα συμφωνησω σε ολα τα αλλα ,φετος παλι ο Ομπραντοβιτς θα τους κανει κομπο ολους .ΓΙα πλακα τους εχει ,ιδιως αυτο το καραγκιοζακι τον Ιβκοβιτς που παιζει αναχρονιστικο μπασκετ που παιζαμε 20 χρονια πριν και μονο με ψευτοτραμπουκισμους παει να κερδισει αγωνες και εντυπωσεις

This Post:
00
149876.133 in reply to 149876.132
Date: 9/5/2010 12:34:19 PM
Overall Posts Rated:
1010
Σωστός φίλος.... Ας ελπίσουμε να φύγει ο Obradovic από τον Παναθηναικό γιατί είμαι σίγουρος πως μετά θα αναλάβει την Ελλάδα.. Και μετά.... Ποιος μας πιάνει.. Αλλά μέχρι τότε... Messina και Aito Reneses είναι για μένα οι προπονητές που μπορούν να κάνουν την Εθνική μας να ξανανέβει σε βάθρα σε Παγκόσμιες διακρίσεις.. Όσο για τον Ζούρο ναι.. Πολύ ανακατεύεται και πιστεύω πως θα είναι ο νέος coach της Εθνικής.. Προτιμώ Σφαιρόπουλο ή και Σούλη παρά αυτόν τον βλάκα...

Advertisement