το μονο σιγουρο ειναι σε αυτο το παιχνιδι δουλεψαν οι αμυνες...:)
κοιτα να δεις οσον αφορα την κινηση...η περιφερειακη σου αμυνα εσωσε εν μερη την παρτιδα εναντια στην κινηση..δηλαδη παρολο που ο Μυκονιατης εκανε 17 ασιστ απο αυτες ελαχιστες ηταν στο ζωγραφιστο...οι καλοι περιφερειακοι αμυντικοι σου δεν αφησαν τους αντιπαλους κοντους να πασαρουν στη ρακετα...αν επαιζες διαφορετικα πιστευω μπορει να ειχες παρει το παιχνιδι...την επιθεση σου μπορω να την χαρακτηρισω χαλια(οοουυυυυυ βγαλτε τον απο προπονητη!!!!:P)..βεβαια για να το παρεις θα επρεπε να βαλεις και 2ο κανονικο ψηλο και να παιξεις στη ρακετα κατα την αποψη μου...
εχω και ενα παιχνιδι που ειναι κατα καποιο τροπο αντιθετο απο το δικο σου...
(39540424)αυτο ειναι το ματς που επαιξα το σαββατο..λοιπον τελικα εχασα στη 2η παραταση...:(
εγω επελεξα κινηση και ο αντιπαλος μαν2μαν αφου οπως θα δειτε η αμυνες του ειναι αξιολογες και μπορουσε να με μαρκαρει ανετα με μαν2μαν....η 2-3 που επαιξα μπορω να την χαρακτηρισω επιτυχημενη...βεβαια ισως το παιχνιδι να ειχε διαφορετικη τροπη αν δεν ειχα και 2 τραυματισμους...πρεπει να ειχαμε πανω κατω τον ιδιο ενθουσιασμο, ιδια διαθεση αλλα ειχε την εδρα...
στο παιχνιδι αυτο οι ψηλοι μου ηταν πρωτοι σκορερ παιρνοντας συνολικα 42 σουτ...τωρα πως εξηγειται αυτο σε συγκριση με το προηγουμενο παραδειγμα;;;
ακομα να συμπληρωσω οτι οι ψηλοι μου εχουν σουτ με αλμα αν ηταν αυτο που επηρεασε την αποδοση τους..