βασικά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.
τα ρόστερ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.
δειγματα διαχείρησης δεν έχουμε δει επίσης.
ας σχολιάσω μόνο το ματς το δικό μου...
Ατσαλακωτοι εν. fay_stelaios 102 - 92
με μια πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς πως η 1-3-1 ήταν αποτυχία...αλλά όχι...δεν ξέρω αν κάποια άμυνα θα ήταν καλύτερη αλλά η 1-3-1 δεν τα πήγε καθόλου άσχημα...δεν άφησε τις πάσες να περάσουν στη ρακέτα και έτσι οι Ατσαλάκωτοι δεν πήραν τους πόντους που θα έπαιρναν υπό άλλες συνθήκες...αντίθετα σούταραν από την περιφέρεια πολύ και τα σουτ που πήραν οι ψηλοί τους δεν ήταν υπό καλές προϋποθέσεις και πολλά από αυτά δεν ήταν καν από τη ρακέτα..ο Στέλιος στην επίθεση δεν τα πήγε και τόσο καλά αφού το τρέξε του δεν έκανε και πολλά..οι Ατσαλάκωτοι το πήραν καθαρά λόγω της διπλής διαφοράς διάθεσης..
χάλια ξεκίνημα.αλλά με την διπλή διαφορά διάθεσης δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.
αμυντικά ήταν σαφέστατα λάθος η επιλογή μου.αλλά δεν ήξερα πως να διαχειριστώ αυτή την εβδομάδα.
διάλεξα την 1-3-1 για να πάρω ένα δείγμα.εδώ δε μπορώ να βγάλω άκρη.
στην επίθεση τώρα ήμουν άτυχος.
σκοπός ήταν να μην πάρει σουτ το 3 μου,αλλά να πασάρει.δυστυχώς έβγαλε μεγάλο p.p.100 σουτ και αντί να πασάρει,έπαιρνε ο ίδιος τις προσπάθειες.
επίσης πολύ άστοχος ο Κουλοχέρης στο 4.και αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει εσ.σουτ.το περιφερειακό του για 4 είναι μια χαρά....
να συμπληρώσω κάτι για την άμυνα.
με 4 κοντούς που έπαιξα,δεν είχα πολλές επιλογές.
αλλά μάλλον το μαν2μαν θα ήταν καλύτερο.μάλλον...