Σιγουρα ο Ντουντα παραμεγαλωσε και δεν το εχει πια για πολυ μεγαλα ζορια..Αλλα παρολα αυτα δεν ειναι τυχαιο που θεωρειται απο τους κορυφαιους της ευρωπης..Με οσους παικτες του εχω μιλησει τον θεωρουνε πολυ μεγαλο δασκαλο,και οπως και να το κανουμε το σηκωσε και το τρεμπλ.Για το οτι κορυφαιοι ειναι αυτη τη στιγμη μακραν ομπραντοβιτς και μεσσινα και δεν υπαρχει τριτος νομιζω ειναι γεγονος αλλα και ο Μπλατ ειναι σιγουρα απ τα πολυ μεγαλα ονοματα.Καμια σχεση με οτι εφερνε μεχρι τωρα ο Αρης με εξαιρεση ισως τον κατσικαρη που και παλι δεν εχει τιποτα να δειξει...
Ειναι γεγονος οτι εχεις μια ταση να ισοπαιδωνεις αρκετα πραγματα,αγνοωντας ισως οτι για να πετυχεις σαν προπονητης πρεπει να δενεις με τις ομαδες σου...Παραδειγμα?Ο Ομπραντοβιτς με αστερια ατελειωτα καταποντισε την σερβια και εσυ μου λες με τεοντοσινς να βαζει λογικο ειναι να βγει δευτερος ο ντουντα...Μα και οι αλλοι ειχαν,και ο ολυμπιακος ειχε εναν τεοντοσιτς συν ολους τους αλλους και τον εκανε ρεζιλι ο βαζελος..Ψεμματα?Και πραγματικα θελω την αποψη σου σε αυτο,ο Ιωαννιδης ειναι η οχι καλος προπονητης?
Θα συμφωνησω παρα πολυ μαζι σου στο οτι κορυφαιος Ελληνας ειναι ο Σφαιροπουλος αλλα θα βαλω διπλα του τον Μαρκοπουλο(της τελευταιας πενταετιας μονο)και ισως και τον Κατσικαρη..Για τον γιαννακη επετρεψε μου να σεβομαι τα οσα εχει καταφερει αλλα πολλες φορες μου δειχνει οτι ειναι πολυ λιγος(ηταν λιγο κοτα απο οταν επαιζε),φετος τουλαχιστον μετα το ματς με τον βαζελο δειχνει μια σοβαροτητα και αυτος και η ομαδα του.
Καλη η πενταδουλα(ισως χωραει ο εξαιρετικος αρνολντ,δεν ξερω ποσα παιρνει)αν και θα ηθελα πολυ να δω τον καιμακογλου σε μεγαλη ομαδα τι μπορει να κανει(οι υπολοιποι ακομη τουλαχιστον ουτε απ εξω δεν περνανε)..
Αυτα τα λιγα..Πραγματικα θελω να τα καταφερει φετος ο Ολυμπιακος και να σπασει την παντωκρατωρια του Ζοτς αλλα ειναι πολυ νωρις ακομη και φοβαμαι μην μεινουμε παλι με τις ελπιδες..Αντε να δουμε