You don't plan on reading anything I'm typing, do you? I may as well be having this conversation with a cheese grater. Since you won't read it anyway, the remainder of this post will be in Czech.
Já samozřejmě nemám ponětí, co tři hráči mluvíš. Já už péče, a to buď. Musíte být lepší správce než já, protože jsem neměl hráč průměr 20 bodů na zápas po celou dobu jsem byl v D2. Nikdy jsem vynechal playoffs buď, takže je docela zřejmé, že dělám něco špatně. Tato diskuze nemá nic společného s tím, co strašně manager jsem, nebo moje neschopnost vidět schopnosti ostatních 8 nebo 9 hráčů na soupisku, nebo též hráčů byly dotčené startéry, to bylo o převodu hodnotě čistý střelci. Myslím, že každý ví, že Heathens vyhrál turnaj USA v minulé sezóně, protože má spoustu čisté střelců, ne?
Na závěr bych daleko raději žertovat o našich týmů a jak moc se nám líbí bít navzájem. Dává mi zatraceně hodně radosti, a já bych nerad myslet, že by se odpaří z této hry, protože jste tolik slz k dispozici pro transferové ceny. Budu hrát Charmichael na místě v sobotu, takže Gipson nebudou muset pohybovat hlídat ho.