Ναι αλλα απο τον ομιλο μου κερδισε καθε καρυδια καρυδι...Απ την αλλη να σου πω την αληθεια δεν εβαλα το βασικο μου PG οποτε δεν θα μπορουσα να περιμενω να παιξω περιφερεια ενω στο κοιτα μεσα μπορουσα εστω και λιγο να παιξω.Για να ειμαι φυσικα ακομη πιο ειλικρινης ειδα στις αγωνιστικες καταστασεις τα τρομακτικα DMI και δεν ασχοληθηκα με το παιχνιδι,οποτε εβαλα αυτο που ειχα συνηθησει να παιζω.Κοιτα μεσα.Οπως αποδειχτηκε εκανα σωστα αλλα αν εδινα ελαχιστη παραπανω σημασια στο παιχνιδι θα το επαιρνα και ειναι το τριτο που χανω ετσι στον ποντο.Βεβαια μεγαλο ρολο επαιξε και ο ενθουσιασμος μου σε συνδιασμο με την εδρα.οπως και να χει η 4η θεση δεν με χαλαει σε μια χρονια σαν την φετινη που ειναι απολυτα μεταβατικη.Ο στοχος ηταν η τριτη η οποια δεν χαθηκε ακομη αλλα και στην 4η καλα βολευομαι.
Τελος πιστευω οτι ο στονε πηγαινει για να παρει ντραφτ αφου ο μοναδικος που μπορει να τον κοντραρει ειναι ο ΑΓΟΡ και απο αυτον εχασε,οποτε σκεφτηκε λογικα,επιλεγουμε εστω μερικες θεσεις πιο πανω.Βεβαια νομιζω οτι και ο Δαδι εχει αξιολογη ομαδα φετος αλλα δεν το εχει δειξει ακομη οσο θα περιμενα.Αυτα τα ολιγα...