slična je bila priča i u fudbalu, lako je bilo zvezdi da osvoji KEŠ, što zbog jake lige iz koje je dolazila, što zbog formata KEŠ, što zbog igrača koje je imala
Pa to isto radi sad Murinjo i to sa mnogo boljim timom pa niko nista da kaze
P.S.Ne znam samo sto je grobarima toliko tesko da priznaju taj Bari i tu '91. godinu. To je tolika kost u grlu da je to strasno.
P.S.Ne znam samo sto je grobarima toliko tesko da priznaju taj Bari i tu '91. godinu. To je tolika kost u grlu da je to strasno.ma prizanju, samo smo vishe dojadili...jbg, znao sam ja da moja Zvezda nece nikada vishe biti velika, ali da ce od nje napraviti tako mali i jadan klub, to nisam verovao - srce mi se cepa, al umiremo...i tako, nama ostade muzej, a Partizanu dominacija u bari koja se sushi....nema cak ni krokodila...
Pa to, mene je sramota da gledam nase u Evropi. Prvenstvo dugo ne gledam i ne pratim, a derbi ne pratim mozda godinu dana od kako su poceli da se izlezavaju po terenu. Mogu da se kladim da njima treba jedno nedelju dana da izvade svu onu travu iz dupeta koja im se usadi tamo za vreme derbija. Jos se trava i primi koliko kenjaju. Najbolje bi bilo da nam ukinu fudbal i da sruse stadione i taj prostor osposobe za one sportove koji su plodni ovde, a ne za sportiste koji su plodni.