i chwała jej za to ;)
sezon temu mi sie nie podlozyly mloty, a reszta sobie nabila malych punktow, takze mysle ze sprawiedliwosci stalo sie zadosc heh
co do 2 szczesliwie wygranych nalezy jeszcze nie zapominac ze dosc szczesliwie ostatnio przegralem (tylko 6 punktow roznicy) ;p
takze rownowaga w naturze musi byc ;)
właśnie że nie sprawiedliwie bo Radogoszczanka podłożyła się tylko tobie,
jak już chciała się podkładać to powinna to robić przez całą rundę,
co do szczęśliwie wygranych to teraz jak patrzę to nawet 3 miałeś bo i mecz z Leszczami można pod to podciągnąć,
a jeśli chodzi ci o nasz mecz to ty się ciesz, że mój Center grał tylko trochę ponad połowę meczu, bo gdyby grał cały to wtedy na pewno nie mówiłbyś że szczęśliwie przegrałeś;-)))))))
dopiero w ostatniej kwarcie wróciłeś z dalekiej podróży, tzn z powyżej -20pkt;-)
heh gdy by ciotka miala wasy to by byla wujkiem i chyba tyle w temacie co by bylo gdyby ;)
odnioslem sie do tego ze szczesliwie wygrales bo jak najbardziej mozna to podpiac (6punktami), dziwi mnie ze jak Ci tak dobrze idzie liczenie moich szczesliwych wygranych to tego nie zauwazyles ;p
wygralem 3 mecze na styku a 1 przegralem takze zazalenia jak najbardziej mozna zglaszac, w ramach zadosc uczynienia podloze sie piotrasowi, albo przynajmniej to rozwaze ;p
sprawiedliwosci sie nie doszukiwalem sezon temu jak wszyscy ponabijali punkty na Mlotach takze jak kogos urazilem tym,ze troszke los laskawszy dla Piczy w tym sezonie to przepraszam...
a i zeby to nie bylo odebrane jako jakies podwazanie sily Twojego zespolu to oczywiscie zgadzam sie ze jest bardzo mocny i po raz kolejny jestes moim faworytem w nasze konfie do walki o PLK, takze powodzenia !