Podle mne je o dominanci úplně zbytečné mluvit, stejně jako kluby jdou v cyklech, mění se v čase i síla konferencí na základě klubových cyklů a toho, kdo padá a postupuje. A vůbec bych už z toho nevyvozovala nic pro finále. Kopřivnice i Surikaty udělali 6-2 proti nám letos a případné finále by oba hráli doma (Kopřivnice už ne, protože jí sejmul Vrťa). A i když se hraje finále na 2 vítězné, můžou rozhodnout věci jako zranění, fauly, (ne)uhodnutá příprava. Osobně to vidím hodně otevřený souboj, ať se tam dostane kdokoli.
A ať ligu nebo pohár vyhraje kdokoli, tak podstatné je, jestli se pak dokáže prosadit v B3 a to se nám spíše nedaří než daří. V lize a v poháru se skuteční kandidáti na výhru na dají v každé sezoně spočítat na prstech jedné ruky nešikovného cirkulárníka :-) Výjimkou je pepanovo čtvrtfinále v sezoně 44, což bylo po 12 sezonách od čtvrtifnále maxsona, který to dokázal v sezonách 27 a 32 a ještě mpesa v sezoně 20, dále už nejdu do dob, kdy se i překonalo čtvrtifnále. Od té doby občas někdo koukne do 1. kola playoff (včetně mě letos) a jednou iwenzee do 2. kola.
K Vrťovi - kde vidíš těch 21% bojkotu? Nevím, jestli už jsem ho někdy neměla v Utopii.
Vajns, zdá se, správně odhadl své šance ve čtvrtfinále, byť to mu nepomohl špatnou přípravou. Ale všechna čest, že se zkažené minuty nejal řešit tréninkem formy, aby vykřesal jiskřičku naděje a pokračoval ve vzorném tréninku budoucí hvězdy NT. Ve čtvrtfinále jediný dramatičtější zápas sehrál Vrťa v Kopřivnici, očekávám v obou semifinálových zápasem urputné bitvy