Gomila racunica , kalkulacija , peripetija...aj da vidimo sta se desilo danas i sta smo
dobili na kraju sezone ! :D
Ale su pobedile Durlance i imamo ocekivani rasplet , Ale 6 , Gandza 7 , Durlanci ispadaju.
Strpce je pojacao zalaganje i uspeo da pobedi prvoplasirane Stasine Bebe sto mu je
bilo neophodno za 4 mesto ali...Istu stvar je uradila i Crnokosa koja je pobedila
Hofmanskog kod kuce i zapecatila mesto u plejofu i zakazala duel sa Stasinim Bebama !
Drugi duel je vec bio zakazan a to je Red Zmaja protiv Srbija Hofmanski !
Kod Crvenih , Mitrovica ispada , Rams je 7 , Giantsi su 6 , ja sam 5.
Kljucna utakmica je bila izmedju mene i Svetog Vida. Prvo , cestitke Gomeljskom na pobedi
i na jako dobrom skoru na kraju sezone , ubeljdivo najbolji skor ! Da nisi doveo ovo poslednje
pojacanje , kontam da bih te dobio sa ovim zalaganjima kako smo igrali , ovako si vec prejak
cak i sa manjim zalaganjem. Mogo sam da stavim mec sezone ali nema mi poente da idem u
plejof sa 4-5 nivo entuzijazmom i da izgubim 30-50 razlike :) A idem na Gandzu u borbi sa
opstanak koji nema igrace tako da mi nije previse ni bitno dal sam u plejofu ili ne...
Zenica je 4 , Cvetici su 3. Tu smo imali zanimljivu situaciju :D Cvetici su imali 103 poena bolju
kos razliku , izgubili su 16 od Giantsa , Zenica je pobedila 85 razlike , ukupno 101 ! Tako da
Cvetici zadrzavaju trece mesto zbog 2 poena bolje kos razlike ! :D Tu su nam dueli
Sveti Vid protiv Zenice , Mamlazi protiv Cvetica !
Imamo i plejin duele :
Svakako najzanimljiviji duel Giantsi protiv Ale i Nemani ! Strpce protiv Ramsa , tu ne znam
kolko Rams ima ambicije s obzirom da je prodao dva igraca , inace bi bilo zanimljivo. I poslednji
duel ja protiv Gandze koja nema igrace , zicer...Ovde cak i da namerno zelim da pustim i ispadnem
u trecu ligu , ne znam dal bih uspeo :D
Ovo je cisto sta se desilo danas i koji dueli slede , bice jos par objava za one koji vole da citaju najave
duela koji slede i napisacu jos jednu objavu kao osvrt na moj tim a i na sezonu generalno...