А еще, наверное, неадекватные реакции на судейство у Максимова, Павлова и Кварцяного?
ну - у матчі із Металістом суддя ще у першому таймі міг пару гравціів вилучити - жорсткувато Волинь грала.
Павлов і Максимов часто цілком праві. Не завше, але частенько.
А може нагадати 7хв доданих кротятнику у матчі із Таврією? нє? Коли вже про те, що у ЧУ витягають кротів за вуха зайшло
Про "чудєса на віражах" у матчі із Карпатами навіть згадувати не буду
Хоть один хвалебный пост игре Шахты в Вашем исполнении я могу увидеть?
вони чудово не програли Апоелю у обох мачах *pray*
Та останнім часом демонструють цікаву для вболівальників гру, регулярно пропускаючи 2+ м"ячі
Во-первых, я не "кротофан". На евроарене я поддерживаю все украинские команды, и одинаково за всех переживал. В чемпионате мои симпатии на стороне Шахты, так как это была первая команда, которая бросила достойный вызов Динамо, которое поднадоело слегка.
про євроарену - ну я так само (хоча вболівати за ці фазенди дещо тяжкувато)
виклик - це добре. Але, судячі із останніх матчів із Динамо и тим же Металом - Шахта у глибокій кризі: із Динамо позитивний рез-т принесло просто везіння +незрозуміла гра динамівського захисту на початку матчу...увесь час матч Динамо (зараз мертве, на жаль :( ) повністю домінувало
із Металом - коли б не ЦІЛЕСПРЯМОВАНЕ суддівство, коли придумали картку Девічу, потім у моменті, коли мав отримувати ЖК Хюбшман...дали чомусь Тайсону...ну і видалення Гуйе...це навіть не смішно: коли б за таке давали б ЖК гравцям Шахти - Срна проводив би на полі 1.5хв... так от - важкувато грати за ТАКОГО суддівства...
але - все одно - по грі там було 3/4 -1 на користь Металу...
Last edited by Oskal at 12/10/2011 8:15:44 AM