ja tylko w kwestii wyjaśnienia na co idzie supek, a mianowicie:- na pensje dla BB-ów- na utrzymanie tego co jest, serwerów, samej gry, czyli infrastruktury na której działa ta gra,- może na rozwój nowych funkcjonalności, które będą dostępne później- na reklamę BB w innych grach i google, pewnie jakies adwrds, cz adsensenapewno nie idzie na:- rozwój dotychczasowych funkcjonalności zawartych w supku, bo te raczej się nie psują.więc co niektórzy niech mi nie wciskaja kitu, że supkowicze nie mogą się skarżyć, na to, że podstawowe funkcjonalności mają opóźnienia.pozdrawiam
ja tylko w kwestii wyjaśnienia na co idzie supek, a mianowicie:- na pensje dla BB-ów- na utrzymanie tego co jest, serwerów, samej gry, czyli infrastruktury na której działa ta gra,- może na rozwój nowych funkcjonalności, które będą dostępne później- na reklamę BB w innych grach i google, pewnie jakies adwrds, cz adsensenapewno nie idzie na:- rozwój dotychczasowych funkcjonalności zawartych w supku, bo te raczej się nie psują.więc co niektórzy niech mi nie wciskaja kitu, że supkowicze nie mogą się skarżyć, na to, że podstawowe funkcjonalności mają opóźnienia.pozdrawiamŚwięte słowa...
Nie ma, ale wolę to, niż gdyby mecze miały nie ruszyć o czasie...