AIA-LEN:Ο Αιαντας ειναι πολυ αξιολογη ομαδα,το απεδειξε και στο κυπελο..Επειδη θελει να συνεχισει εκει,νομιζω δε θα κατεβει με φουλ ομαδα,οποτε το παιχνιδι ειναι του Λενι...(Βεβαια και να κατεβει,ο Λενι στην εδρα του δυσκολα να χασει)
XWR-FC:Το περιστερι με εξεπληξε κερδιζοντας με,και ειδικα η αμυνα του..Ομως ο Φαιτ ξερει να παιρνει τα παιχνιδια στην εδρα του,οποτε κι αυτο παει για τους κοκκινους.
SUN-TAL:Αυτο ειναι λογικα το μοναδικο διπλο της αγωνιστικης..Ευκολα κιολας..
TEK-MAV:Στην εδρα μου ειμαι αηττητος,λογω της αμυνας μου,αλλα αντιμετωπιζω μια απ'τις καλυτερες επιθεσεις της κατηγοριας...Ευκολα ή δυσκολα θα το παρω το ματς πιστευω..
BUB-VAS:Το βασιλιτσι προσπαθει να κανει μια ανανεωση,αλλα αυτην την στιγμη εχει τα οπλα να κερδισει αυτο το ματς..
TER-CHA: Ο τερρορ ειναι μια ομαδα ουσιαστικα χωρις ψηλους,σε μια εποχη στο παιχνιδι που οι ψηλοι κυριαρχουν,και για μενα ειναι ο βασικος λογος που ειναι εκει που ειναι,παρ'ολο που εχει πολυ δυνατη περιφερεια..Παρ'ολα αυτα,περιμενω μεγαλο ντερμπι..
STO-HER:Οι ντριμερς απλα δεν εχουν το ροστερ να κοντραρουν το χαιδαρι στην εδρα του,τουλαχιστον οχι ακομα..
HEA-ARI:Το ιδιο και με το πανω ζευγαρι...Οταν ψαχνεις την πρωτη σου νικη,η εδρα του Αρη ειναι απτα χειροτερα μερη να ψαξεις (τι ειπα παλι ο καλλιτεχνης

)
Last edited by JamesBond at 12/13/2011 10:41:53 AM
I want what all men want...I just want it more.