Κοίταξε.
Δεν με παρασύρανε. Με καταδώσανε απροκάλυπτα, χωρίς να έχω κινηθεί ποτέ εναντίον κανενός.
Μέχρι την κατάδοσή μου, αλλά ακόμη και μετά από αυτή οι μόνες καταγγελίες που είχα και έχω κάνει είναι για εξόφθαλμες μεταφορές χρημάτων, που για μένα αυτό και μόνο κάνει το παιχνίδι άδικο (το έλεγα και πριν, το πιστέυω ακόμα).
Τα μνημόσυνα και οι κηδείες είχαν γραφτεί πολύ πριν τα αναφέρω εγώ, αποκλειστικά και μόνο για το πρόσωπό μου από 2 χρήστες του παιχνιδιού τόσο σε δημόσια φόρουμ, όσο και σε δελτία τύπου τους, με πλούσια δόση ειρωνίας.
Δεν είχα διαβάσει κανένα ποστ σου τότε να τα κατέκρινες, όπως έκανες με τα δικά μου ίδια ακριβώς λεγόμενα. Για μένα λοιπόν δεν θα έπρεπε να είσαι επιλεκτικός, αλλά να είσαι εξίσου ενάντιος και στα τότε, αλλά και στα τωρινά γραφόμενα.
Όπως λοιπόν εσύ και ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να επιλέγει τι να κατακρίνει και τι όχι, έτσι και γω έχω το δικαίωμα να επιλέξω το πως θα αμυνθώ απέναντι σε επιθέσεις προς το άτομό μου που ΟΥΔΕΠΟΤΕ προκάλεσα.
Τώρα το αν μέσα στην πορεία μου στο ΒΒ έχω κάνει 20 φίλους και κανά δύο εχθρούς, είναι λογικό να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω από μία καταγγελία.
Διαφωνώ βέβαια με το σιωπηλός και μυστικός τιμωρός. Οι επιθετικοί προσδιορισμοί είναι ατυχείς. Δεν είμαι ούτε σιωπηλός, ούτε μυστικός. Το είχα υποσχεθεί στο Νίκο, πως στην επιστροφή μου δεν θα κάνω ξανά την πάπια και το έχω τηρήσει πιστεύω.
Είμαι ανοιχτός, ξεκάθαρος και πλέον πεντακάθαρος.
Είναι επιλογή του άλλου αν θέλει να με έχει δίπλα του ή απέναντι με τα ανάλογα οφέλη και συνέπειες.
Δυστυχώς μόνο ο Ιησούς γύρισε το μάγουλο, αφότου τον χαστουκίσανε.
ΥΓ. Λυπάμαι αν σε απογοήτευσα με το κείμενό μου. Εύχομαι να μη σου φερθεί κανένας όπως εμένα και να συνεχίσεις να έχεις την ίδια ρομαντική και αθώα αντίληψη για το παιχνίδι, που είχα εγώ παλαιότερα και θα έπρεπε να είχαμε όλοι.
ΥΓ.2 Πάζινοκ! Λατρεμένε.
Αφιερωμένο για την καψούρα.
http://www.youtube.com/watch?v=rI4fzajz3Ok