Μικρή παρατήρηση.
Ίσως το μόνο που δεν είναι σχετικό στο παιχνίδι αυτό είναι το γήπεδο.
Μεγαλύτερο γήπεδο = μεγαλύτερα έσοδα από θέαση, ανεξάρτητα από το πως επιλέγεις να τα ξοδέψεις.
Μπορεί να έχω έσοδα από θέαση 230.000 στην ΙΙΙ κατηγορία και να έχω εβδομαδιαία +25 επειδή έχω γιατρό 6άρι και παίκτες υψηλόμισθους.
Ένας άλλος να έχει 180.000 από θέαση και να βγάζει +90 την εβδομάδα λόγω διαφορετικής διαχείρισης.
Όσο πιο γρήγορα όμως χτίσεις το γήπεδο, τόσο πιο γρήγορα παίρνεις πίσω και τα χρήματά σου, είναι αυτονόητο.
Η δική μου πορεία είναι αλληλένδετη με το γήπεδό μου. Κι επειδή το έχω χτίσει σχετικά νωρίς, μόλις σε 6 σεζόν, τόσο πιο γρήγορα θα μου γίνει η απόσβεση.
Δεν τα γράφω για να κατακρίνω την άποψή σου, γιατί είναι προσωπική και σεβατή, αλλά δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τη διαβάσουν άλλοι χρήστες και να θεωρήσουν ότι θα έπρπε να προτιμήσουν και εκείνοι να δώσουν 2,8 εκατομμύριο οπουδήποτε αλλού κι όχι στο γήπεδο.
Προσωπικά έχω ρίξει σε 6 γεμάτες σεζόν 5.965.000 στο γήπεδό μου. Εσύ 2.123.000 σε 8.
Τα παραπάνω χρήματα που έχω ρίξει είναι παραπάνω χρήματα που σιγά σιγά έβγαζα σε σχέση με σένα στο παιχνίδι.
Πίστεψέ με δεν υπήρχε καλύτερη επένδυση και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ρίξω περισσότερα ήδη.
Ελπίζω κάποια στιγμή να αναθεωρήσεις την άποψή σου και να ακολουθήσεις το παράδεγμα του Τρομπονιακού κι να προσπαθήσεις να τον ακολουθήσεις.
Έχει και πολύ καλή αναλογία στο γήπεδό του, κάτι που έιναι εξίσου σημαντικό με το συνολικό μέγεθος.
Είναι παράδειγμα προς μίμηση, ειλικρινά.