Czy uszanujecie wszystkie nagrody w konkursach?
Nie będę miał z tym problemu.
Jaki jest Wasz stosunek do umawiania się? Czy sami chcecie to robić? Czy jak dadzą taką propozycję to co z nią zrobicie?
Nie jestem zwolennikiem umawiania się. Selekcjoner kadry to odpowiedzialne stanowisko i nie opłaca się tyle ryzykować. Nikomu nie będę proponował, od nikogo nie będę przyjmował.
Z kim macie plan współpracować? Konkretne nicki poproszę. Skauci jak tak - to ilu i na jakich zasadach, jakie obowiązki jaki podział pozycji? Jeżeli skauci mają być - to w jakim kierunku mają kształtować graczy młodszych niż 22 lata w tym momencie? A w jakim kierunku graczy 22+?
W tym momencie zespół skautów wykonuje fantastyczną robotę i byłbym zachwycony, gdyby obecny skład zdecydował się na dalszą współpracę.
Czy jesteś w stanie poświęcić dobro klubu dla NT? np. jeżeli będzie trzeba kupić lidera kadry w tygodniu ASG to to zrobisz i dasz mu trening formy?
O ile finanse pozwolą, ale z nimi jest u mnie ostatnio krucho.
Czy znasz języki obce poza google translator?
Angielski w skali 1-10 oceniam na 6,5.
Jak można odwołać selekcjonera NT?
Wydaje mi się, że nie można.
Czy wygrywając nie grozi nam zachowanie jak m4ti?( i to jest poważne bardzo pytanie).
Nie ma czego się obawiać. m4ti nawalił, ale nie każdy nowy jest taki, jak on. Kandyduję, ponieważ chcę pomóc drużynie, a nie jej szkodzić. Gość taki jak m4ti to niezwykła rzadkość.
Planujesz grać bungą czy inaczej?
Dla mnie bunga obniża grywalność rozgrywki. Nigdy nie grałem bungą i nie zamierzam tego robić.
Jak pokonać Słowację?
Wybierzcie mnie, to wam pokażę ;) Chodzi mi tu o odpowiednie zarządzanie entuzjazmem, bezkompromisowe podejście do każdego meczu, taktyka z rozstawieniem się odpowiednio w grupach, i pewien myk...pokażę w odpowiednim czasie... Na chwilę obecną więcej nie mogę obiecać.