Jasnacka. Myslis to dobre,ale ja nevim jak to vysvetlit. Na fotbalovych manazerech tohle praktikuji. Hraji kolikrat ty nejvyssi ligy a nekde jsem i pricichnul k praci trenera reprezentace. Tam samozrejme se venuji nakupum junioru , treninku a podobne. Tady to proste beru jen jako doplnek hrani na webech. Opravdu jen tak bez nejakeho stylu trenovani a podobne. Proste nakup hracu a pak nekolik sezon bez nejakeho starani se o manazer jen obcas nastavim taktiku, neco obcas koupim a kdyz mam cas tak obcas v tydnu se tu ukazu. To je vse ... tak to i zustane. Holt se venuji hlavne fotbalu , ale když už teda , tak jsem tu již několikrát hrál 2 ligu a to přesto, že se tomu tolik nevěnuji a jak jsem se díval, tak někteří tu na tuhle metu ještě ani nedosáhli a zřejmě se nadobro zakopali ve 3 lize .... Ale jinak souhlas, kdybych se věnoval juniorům, vydělával bych, ale mě stačilo vždy postoupit do 2 ligy a bylo vyděláno, tak to mělo být i letos, ale zasáhla vyšší moc , no nic se neděje ..... Tak at se daří :)
.
Last edited by Ales72 at 12/9/2016 2:43:07 PM