Upala mi je sjekira u med već drugi draft za redom. Dobio sam člana kuće slavnih i na prošlom draftu
(38794898). Na trinaestoj poziciji sam ga "pikao". Ni u jedan od ta dva drafta nisam uložio jednog dolara. Zato ove sezone idem po prvi pick na draftu i ulagat ću maksimalan iznos. Ako ne pikam ništa posebno, pošteno je vratiti draftu neki novac. :D Osim toga u luzerskoj sezoni će mi trebati neka zanimacija, osim treninga i kupa i repke...
Zanimljivo je to gledanje na 18g i 19 g igrače. Vulin je bio 19g draftirac i prodao se za $ 761 500 i to u drugom pokušaju. Prvo sam probao dobiti 750 K, pa nitko nije ponudio, onda sam za Raya spustio na 700K, pa je uletio Snickers i malo se podigao iznos. Za Trutinu je dalo bid jedno 5-6 naših managera. Ono što je kvaka u tome je da je Vulin bio 19g sa 58 skilova, a Trutina je 18g sa 44 skila. Znači morao bi dići 14 skilova u rookie sezoni da bi bio na razini Vulina.
Doduše Trutini ide u prilog da je ove sezone ponuda ČKS-a na transferu očajna. Ima on rupa, ali vođenje i ulaz se treniraju s istim treningom. Dodavanje je brzi trening, plus što dobro sekundarno trenira ulaz i vođenje. Doduše, možda bi u njegovom slučaju bilo potrebno i dati koji trening vođenja.
Možda bi ga bilo bolje trenirati za KC-a, ali i KC treba dosta ulaza i vođenja(manje vanjske), ali tu je problem manjak skoka. U svakom slučaju, ima s njim dosta posla. Po mom miljenju to je igrač za utopijsku ekipu.